AFP
Volledig scherm
© AFP

Boris Johnson onder druk om rapport over Russische inmenging vrij te geven voor de komende verkiezingen

Het parlement en de oppositie in Groot-Brittannië hebben premier Boris Johnson dinsdag onder druk gezet om een rapport over Russische inmenging in de Britse politiek bekend te maken voor de verkiezingen van 12 december.

13 reacties

  • Alexandre Nikolaev

    4 jaar geleden
    Dat begint mens straks denken dat WW2 door de Russen opgeblazen geweest was en de steenleggers van EU waren onschuldig in de oven vuur van de aankomende oorlog........
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Alle de mensen in Vlaanderen zien weer oorlog. Terwijl dit heel simpel is. Als er niks van waar is waarom dan niet alles open en bloot op tafel gooien. Als politiekers zaken niet openbaar willen maken wil dat zeggen dat er iets is. Zo simpel als je recht in uw schoenen staat dan moet je niks vrezen en dan is het niet erg om het openbaar te maken.
  • Vincenzo Torres

    4 jaar geleden
    Niet te doen hoe machtig die Russen zijn. Dit in schril contrast met Europa en Amerika, die zedig overal vantussen blijven. Die dekselse Russen toch!
  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Als die Poetin blijkbaar nogal makkelijk het ganse vrije Westen kan destabiliseren en beïnvloeden mag dat vrije Westen zich een keer ernstig in vraag gaan stellen. Komaan zeg; Johnson, Trump wat voor kazakkendraaiers gaan we nog krijgen? Waar zijn de veiligheidsnetwerken die haar burgers moeten behoeden van zulke clowns??? Waarom hebben de Europeanen 2 wereldoorlogen moeten verteren verdomme? Om in herhaling te vallen?!
  • Arie Oskam

    4 jaar geleden
    Rusland moeit zich heimelijk met de Britse verkiezingen, de Amerikaanse president doet dat openlijk en via de sociale media ! De VS mogen dat blijkbaar ongestraft !