Valerie Van Peel.
Volledig scherm
Valerie Van Peel. © BELGA

N-VA kijkt naar Open Vld en CD&V: “Cadeaus voor Franstalige kant en rekeningen voor de Vlaamse, dat is geen goed verhaal”

Nu PS-voorzitter Paul Magnette tot informateur is benoemd, kijkt N-VA expliciet richting Open Vld en CD&V. De boodschap is duidelijk: een paars-groene regering is niet goed voor Vlaanderen en de liberalen en christendemocraten hebben daarvoor de sleutel in handen, zo bleek vandaag uit een reactie van Kamerlid Valerie Van Peel in De Ochtend op Radio 1.

130 reacties

  • Patrick Tamsyn

    4 jaar geleden
    Paars-Groen is inderdaad geen goed verhaal want de Vlaming wordt de komende jaren al gepluimd door de nieuwe Vlaamse regering.
  • peter de beuckelaer

    4 jaar geleden
    Ik denk dat de meeste hier niet weten dat het land 40 jaar bestuurd is geweest met rood erbij, de weggeef politiek, en ze zijn voor de werkman, echt ......? Nu is het makkelijk om NVA met de vinger te wijzen want op 5 jaar kan je geen 40 jaar wanbeleid recht trekken. En ze hebben ook 40 jaar niet aan de rijken geweest.
  • jos duriau

    4 jaar geleden
    Begrijp al die heisa niet dat de vlamingen niet in de minderheid kunnen ,mogen zijn in de volgende regering . Wat met de huidige regering daar waren de vlamingen in de meerderheid en wat hebben ze ervan gebakken enkel de tekorten vergroot en de belastingen verhoogd.
  • danny janssens

    4 jaar geleden
    nog 5 jaar NVA en de helft van de vlamingen ligt aan een infuus Walter Bogaerts
  • Dick DECOCK

    4 jaar geleden
    Vlaamse partijen die zonder nva of vb in federale regering stappen bestaan bij volgende verkiezing niet meer,bijna helft vlaamse kiezers heeft daarvoor gestemd en worden buiten spel gezet door grootste verliezers,wacht maar af.