Het kamp Al-Hol in Syrië
Volledig scherm
Het kamp Al-Hol in Syrië © AFP

Repatriëring van 6 kinderen uit Syrië kostte 45.000 euro

De operatie om zes kinderen van Syriëstrijders uit Syrië terug te halen, heeft in totaal bijna 45.000 euro gekost. Dat laat minister van Defensie Didier Reynders (MR) weten. 

18 reacties

  • ralph ernst

    4 jaar geleden
    Heel nobel van onze regering Laat dan nu maar de grootouders en familue ervoor opdraaien ( al is het gedeeltelijk) want zij zijn get toch die absoluut deze arme kinderen terug in Belgie wouden hebben !
  • Guy Van Becelaere

    4 jaar geleden
    Het land wordt bestuurd door de rechters en de ngo's en niet door de verkozen politici die moeten zwijgen en luisteren tegen een grote vergoeding
  • DIRK RASSCHAERT

    4 jaar geleden
    Ik wil daar ook gaan werken !!!! Gelieve dit te beoordelen als sollicitatie !
  • marc rooms

    4 jaar geleden
    Lange wachtrijen voor ONZE gehandicapten zorg waar geen geld voor is. Om terroristen terug te halen, daar is wel geld voor ! De gemeenschap gaat toch niet opdraaien voor die kosten of wel. Dat wordt toch verhaald op de familie van die gasten ? zij willen ze terug, zij mogen betalen.
  • benny vandersanden

    4 jaar geleden
    Geboren in Irak? Dan is het een Irakees! Diegene die in België geboren zijn maar toch een hele waslijst aan nationaliteiten hebben zijn plots 100% Belg en krijg je met geen stokken meer buiten. Waar eindigt onze verantwoordelijkheid?