Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © Getty Images

Onbekend en onbemind: sofrologie als oplossing tegen stress

Stress. Slaapproblemen. Je slecht in je vel voelen. Tegenwoordig lijkt iedereen er mee te worstelen. Maar blijkbaar is er een simpele oplossing die langzaam maar zeker aan populariteit wint, genaamd sofrologie. Letterlijk betekent het de studie van het bewustzijn in harmonie. Lekker vaag, daarom kloppen we aan bij experte Pascale Crauwels voor een proefsessie om te checken waar het over gaat. En vooral: of het ook echt werkt.

2 reacties

  • Frank Delvaux

    4 jaar geleden
    Niet iedereen kan het zich permitteren om minder hrad te werken. Ook wie weinig werkt kan door omstandigheden leiden onder stress en / of slapeloosheid. Caycediaanse Sofrologie is een erg efficiënte methode om je beter te voelen, om beter te slapen, om stress de baas te kunnen, om beter te kunnen omgaan met de dagelijkse kleine en grote frustraties, maar ook om je bijvoorbeeld beter te concentreren. Meestal volstaan 8 sessies, maar met 5 tot 6 lukt het ook vaak. Nadien kan je zelf aan de slag.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    weeral iets om geld aan uit te geven waarvoor je zo hard moet werken. Zet de rem op je werk en je bespaart heel veel, vooral op gezondheid.