Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) en haar collega van Begroting David Clarinval (MR) legden de Kamerleden vanmiddag een aantal vragen voor waarop ze een antwoord zullen moeten vinden.
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) en haar collega van Begroting David Clarinval (MR) legden de Kamerleden vanmiddag een aantal vragen voor waarop ze een antwoord zullen moeten vinden. © BELGA

Werkgroep buigt zich over fonds met extra middelen voor zorgsector uit noodbegroting

In de Kamer gaan de verschillende fracties een werkgroep oprichten die ervoor moet zorgen dat de extra middelen voor de zorgsector die vorige week in de noodbegroting zijn opgenomen daadwerkelijk kunnen worden toegekend. 

6 reacties

  • jos duriau

    4 jaar geleden
    Men zou zich beter buigen over de geheime deals van Mevrouw De Block.
  • Marjette Cousenbroeck

    4 jaar geleden
    Paul Verbeeck : die noodbegroting komt er omdat Nva de samenstelling van de regering boycot. Die noodbegroting zorgt ervoor dat Vlaanderen binnen de maand niet failliet is.
  • Fons Casteels

    4 jaar geleden
    Wat vinden de Vlaams Belang kiezers (die vorige week jubelden toen hun partij en extreem-links dit invoerden) van de financiering die de PS voorstelt? Een extra belasting op effecten en aandelen, en een extra taks op wie werkt en een groepsverzekering heeft. Ben ik er ver naast als ik zeg dat de PS daarmee 80% van de financiering uit Vlaanderen wil halen? Graag de mening van de VB'ers.
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Ze hebben een manier gevonden om een deel voor zichzelf te houden , ze gaan investeren in een werkgroep bestaande uit bevriend volk.
  • Eddy Ceelen

    4 jaar geleden
    Typische sossen en geitensokkendragers redenering. Werkdruk te hoog, dan verhoog je de lonen om het beroep aantrekkelijker te maken voor nieuwkomers. Gaat niet werken omdat men, gelet op de beschikbare middelen en de massa van het bestaand personeel, de loonsverhoging betrekkelijk bescheiden zal zijn.