Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Geen akkoord tussen directie en vakbonden De Lijn: “Arrogantie van het management kent geen grenzen”

Directie en vakbonden van De Lijn hebben na meer dan vier onderhandelen in Grimbergen geen akkoord bereikt over het sociaal conflict in de Vlaamse Rand. Volgens vakbondssecretaris Marcel Conters (ACOD) wordt er morgen verder gestaakt en zal de actie wellicht worden uitgebreid naar de Leuvense regio. 

3 reacties

  • Roland Jeronimus

    4 jaar geleden
    De Lijn wordt bestuurd als een ambtelijke organisatie die geen ambtelijke organisatie wil en kan zijn. Openbaar vervoer is mensenwerk, klantentevredenheid is mensenwerk. People management vereist een dynamische organisatie en geen traditionele ambtelijke organisatie. In een dynamische organisatie wordt gekeken wat investeringen opleveren en niet hoe we op investeringen kunnen besparen. Proberen van € 1,00, € 2,00 te maken en niet € 0,50. Tevreden reizigers moet je verdienen.
  • Ian Vandenbossche

    4 jaar geleden
    En wie zijn weer de onschuldige slachtoffers? De reizigers, schoolkinderen, bejaarden, werknemers. Openbaar vervoer moet dringend geprivatiseerd worden.
  • Ronald Boudewijns

    4 jaar geleden
    Ik lig daar echt ni meer wakker van, doe gewoon verder... mijnen auto rijd nog altijd, binnenkort die bussen en heel die lijn met chauffeurs ni meer...