Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © Unsplash

Twee vrouwen getuigen over hun affaire: “Alles draait rond mijn man, maar hij is afwezig in de relatie. Wie gaat er dan vreemd?”

Kriebels voor een collega, gevoelens voor een vriend(in): 1 op de 2 Belgen krijgt ooit te maken met ontrouw. Kan je jezelf of je relatie behoeden voor overspel? Twee vrouwen getuigen over hun affaires en wat hen in de armen van een ander dreef. “De enige valse noot in mijn affaire was het gezeur van zijn vrouw die thuis het fort staande hield. Best confronterend, alsof ik mezelf hoorde.”

5 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Wanneer ik in zo'n situatie kom ( en dat gebeurt iedereen weleenst) dan vraag ik mij direct af: "Wat zou ik vinden als mijn partner het zou doen?" Dan is de lust of geiligheid er gelijk vanaf, dat werkt prima voor mij. En als je relatie niet goed is, stap er dan vanaf. Maar kom niet met zwakke en laffe excusses. Daarom zeg ik, ben reuze benieuwd hoe jij zou reageren als jouw partner het wel doet, en jij niet.
  • raf sterckx

    4 jaar geleden
    Iedereen komt vroeg of laat wel in een situatie waar de verleiding zo hoog is dat er wel iets moet gebeuren.
  • Marijke Boulet

    4 jaar geleden
    Een uitvlucht is snel gevonden om het geweten te sussen . Niet tevreden met u partner stop dan de relatie en zoek iemand anders . Maar ja ze willen het risico niet lopen dat het gras aan de andere kant toch niet zo groen leek als gedacht .
  • Maarten Debacker

    4 jaar geleden
    Afwezig in de relatie? Houdt hij je gevangen misschien? Indien niet, moet je maar weggaan en dan kan je scharrelen zoveel je wilt. Vreemdgaan is laag en mag gerust in de taboesfeer blijven.
  • Nicolas Van Hoecke

    4 jaar geleden
    Lijkt of sommige er fier op zijn. Wordt volwassen.