Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

Zes mensen in Spanje opgepakt na listeria-uitbraak die 193 mensen besmette

De Spaanse Guardia Civil heeft, in samenwerking met Europol, zes mensen gearresteerd die op de hoogte waren van een listeria-uitbraak in Spanje, maar niets deden. Twee anderen werden opgesloten. Dat meldt Europol vandaag. 

0 reacties

  1. Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehouden in Berlijn: “Groothandelaar van coke”
    PREMIUM
    UPDATE
    5

    Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehou­den in Berlijn: “Groothan­de­laar van coke”

    “Hij dwong de opsporingsdiensten tot het uiterste.” Maar nu lijkt het geluk van de 48-jarige drugsbaron Tom Michielsen uit Hoevenen (Stabroek) op. De man werd donderdag in Berlijn aangehouden. Hij moet in ons land nog een celstraf van acht jaar uitzitten. In Nederland wacht hem nog een celstraf van 11 jaar voor handel in cocaïne, heroïne en witwassen. En dan heeft hij al zeven jaar cel achter de rug in Dubai voor de ‘invoer van potten en pannen.’ Of zo beweert hij tenminste.
    Antwerpen, Stabroek
  2. LIVE MIDDEN-OOSTEN. Geen explosieven gevonden bij man die zichzelf dreigde op te blazen in Iraanse ambassade in Parijs
    Play
    UPDATE
    649

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. Geen explosie­ven gevonden bij man die zichzelf dreigde op te blazen in Iraanse ambassade in Parijs

    Een man is vrijdag het Iraanse consulaat in Parijs binnengedrongen en heeft volgens media gedreigd zichzelf op te blazen. Hij leek een bommengordel aan te hebben en zei “wraak te zoeken voor de dood van zijn broer”. De politie heeft het gebied onmiddellijk afgezet en speciale eenheden zijn naar binnen gegaan en hebben de man overmeesterd. Hij bleek geen explosieven bij zich te hebben. De Europese Unie legt ondertussen voor het eerst sancties op aan Israëlische kolonisten om gewelddadigheden tegen Palestijnen. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.