Het nieuwe complex van de KBVB.
Volledig scherm
Het nieuwe complex van de KBVB. © KBVB

Belgische voetbalbond verhuist in lente van 2021 naar Tubeke en lanceert nieuwe logo’s van Duivels en Flames

Belgisch voetbalBinnen twee jaar wordt het Belgian Football Center in Tubeke écht het epicentrum van het Belgische voetbal. In de lente van 2021 verhuist de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) naar een fonkelnieuw complex in Tubeke. “Dit is een uniek project”, zegt CEO Peter Bossaert. “We willen één van de toonaangevende federaties van Europa zijn tegen 2022.” Verder kiest de Voetbalbond ter gelegenheid van haar 125ste verjaardag voor een nieuwe huisstijl en worden er nog tal van evenementen gepland. 

11 reacties

  • Steven Chavatte

    4 jaar geleden
    Eliteomgeving???? Heb je die omgeving daar al gezien? Tubeke of all places. Ze gaan afspraken maken met de provincie naar mobiliteit? Welke provincie. Als het van Wallonie zal moeten komen zal het mooi worden
  • Maria de swert

    4 jaar geleden
    Toonaangevende federatie , is dat een Belgenmop of zo ? En de wedstrijd die normaal hier moest plaatsvinden wordt gespeeld in …...KAZACHSTAN !!!
  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Innovatie loont altijd, met of zonder zuurpruimen! Het embleem kon wel wat beter. Niet erg mooi, het gaat nog, maar dat kon echt wel beter. Nu hopen op een federale regering zonder vlaams separatisten zodat ook het stadion een mooie facelift mag krijgen. Het waren zij die een nieuw stadion tegenhielden met de belofte het Koning Boudewijnstadion te renoveren, maar iets zegt mij dat ze ook die belofte niet zullen willen nakomen met voldoende middelen.
  • Patrick Libotton

    4 jaar geleden
    Eliteomgeving ... eerst eens RSZ betalen Een aanfluiting voor alle sporters. Men ging de talenten inB houden door ze te verwennen en een min RSZ te laten betalen op allé 2000euro en nu spelen ze in PSG, Napoli, Madrid, London....etc zodat ze ook geen belasting betalen En onze top in turnen krijgt 2500 euro aalmoes. Om te wenen
  • Ronny Cockuyt

    4 jaar geleden
    Goed voor de bobos en de andere dikke nekken van het europese voetbal om een beetje te kunnen stoefen,maar dan staan ze daar met een van de meest verouderde en vervallen stadions van europa,om hun nationale ploeg te laten in spelen.
  1. Beerschotfans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Beerschot­fans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Woelige start voor Thorsten Theys op het Kiel. De voormalige CEO van KV Oostende werd begin deze week door de Saoedische meerderheidsaandeelhouders van United World aangesteld als vervanger van de afscheidnemende CEO Frédéric Van den Steen. Een beslissing die niet in consensus genomen werd met de Vlaamse minderheidsaandeelhouders Vrancken en Verellen en duidelijk ook niet naar de zin is van een groot deel van de Beerschotaanhang. Zij zijn United World liever kwijt dan rijk en moeten niet weten van de aanstelling van Theys. Die laatste vond donderdagavond dan ook zijn motor aan de ketting gelegd met een niet mis te verstane boodschap: “Rot op garnaal! Niet welkom op’t Kiel!”
    Antwerpen
  2. Marc Degryse interviewt Vincent Mannaert: “We hadden een akkoord over Højlund, twee dagen later belden ze: ‘Hij gaat toch naar Atalanta’”
    29

    Marc Degryse interviewt Vincent Mannaert: “We hadden een akkoord over Højlund, twee dagen later belden ze: ‘Hij gaat toch naar Atalanta’”

    Vincent Mannaert (49) wilde graag zijn afscheidsinterview toestaan aan onze huisanalist Marc Degryse. Een paar weken geleden kwam Marc met een idee: “Vincent, als ik jou nu eens uitnodig voor de Champions League-wedstrijd Real Madrid-Manchester City.” Zo ontstond het reisverhaal van Vincent Mannaert, die terugblikt op zijn strafste transfers, maar ook vooruitkijkt: “Ik ga mijn rol als aandeelhouder bij Club Brugge met overtuiging spelen.”