Leekens, Verheyen, Houwaart, Ceulemans
Volledig scherm
PREMIUM
Leekens, Verheyen, Houwaart, Ceulemans © PN, Belga

“‘Wegwezen jij!’, moest Vanaken tegen Diagne zeggen”: vier voormalige Club-coaches over ‘penaltygate’

Champions LeagueWat nu Club Brugge en Mbaye Diagne? Het is nog maar de vraag hoe het met de huurling van Galatasaray verder moet. Zeker nu hij zich met zijn penaltyfarce lijnrecht zet tegenover ongeveer alles waar Club voor staat. Aan drie gewezen Club-iconen om antwoorden te geven.

25 reacties

  • WILFRIED DESLYPERE

    4 jaar geleden
    Diagne moet gewoon buiten, punt, komma, ander lijn, de rotte appels moeten verwijderd worden voor de goede aangetast worden.
  • Monique Lievens

    4 jaar geleden
    Geen slecht woord over Hans Van Aken, is geen tafelspringer of roeper in de woestijn, doet wat hij moet doen, ieder zijn karakter. Maar Diagne heeft zich in de kijker willen spelen, wellicht hoopte met de penalty te scoren om zo een lucratievere transfer te bekomen dan spelen bij Club. Wie zal het zeggen, hij alleen weet waarom hij ageerde op deze wijze. Is Club onwaardig. Genoeg over dit onderwerp dunkt me, vooruit zien, de sfeer in de ploeg herstellen en op naar de volgende match.
  • philippe dierickx

    4 jaar geleden
    Het bewijs dat Van Aken de inhoud nog niet heeft om een elftal te leiden.
  • Jean-Pierre Roobaert

    4 jaar geleden
    Vanaken heeft zich niet willen belachelijk maken voor miljoenen kijkers, gezien welke reacties er waren in onze "zwakke" competitie wanneer bij Antwerp ook één speler de bal opeiste en de ganse ploeg, coach inclusief, voor piet snot gezet werden!!! Proficiat Vanaken, u was de beste man op het veld en terecht onze "gouden schoen"!!!
  • rené biesemans

    4 jaar geleden
    Ze moeten hem bij Brugge niet meer opstellen integendeel stuur hen terug vanwaar hij komt