BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Eenzame Koningsdag voor koning Albert: Laurent, Claire en Astrid sturen hun kat

RoyaltyOp 15 november vieren de Belgische royals Koningsdag met een Te Deum in Brussel. Al vieren ze dat dit jaar met opvallend weinig familieleden. Koning Albert en koningin Paola zullen aanwezig zijn, maar al hun kinderen sturen hun kat. Enkel schoonzoon prins Lorenz heeft ook zijn komst aangekondigd.

6 reacties

  • Paul MIchel

    4 jaar geleden
    Welk land heeft er nog een koning? Wij moeten wel rijk zijn want we hebben er twee en dito 2 koninginnen bovenop...
  • stefan leysen

    4 jaar geleden
    Als zelfs de prinsen en prinsessen niet meer aanwezig zijn op het feest van de dynastie of zo je wil Koningsdag, of beter gezegd geen interesse meer tonen voor hun eigen entourage wat zou je dan verwachten dat het volk nog geinteresseerd is. Die familie hangt ook met haken en ogen aan elkaar, een voordeel, ze verstoppen het ook niet voor de buitenwereld.
  • Hanne Vlaeminck

    4 jaar geleden
    weinig koningshuizen met zo weinig respect voor tradities. Ik heb nooit gedacht om hen af te schaffen, maar ondertussen wel. Een bodemloze geldput...
  • raymond van der craen

    4 jaar geleden
    Schaf dat toch af, dit kost enkel de belastingbetaler veel centen. Geld dat beter besteed kan worden aan oudernzorg, armoedebestrijding en wetenschappelijk onderzoek voor kankerbestrijding enz....
  • Victor OOMS

    4 jaar geleden
    Het geldverslindend Vorstenhuis kan niet overeenkomen, hoe kan het dan dat in het land een overeenkomst tot stand komt. Het voorbeeld voor de natie is één grote puinhoop maar kost de belastingbetaler handenvol geld.0 Hoog tijd dat daar iets aan gedaan wordt.