Met de vorige plaat wilden ze "iedereen met zijn gat laten schudden", nu hadden Kris en Koen Wauters een album met een 'hart' voor ogen. "Met teksten die ergens over gaan. Misschien heeft het met de leeftijd te maken."
Volledig scherm
PREMIUM
Met de vorige plaat wilden ze "iedereen met zijn gat laten schudden", nu hadden Kris en Koen Wauters een album met een 'hart' voor ogen. "Met teksten die ergens over gaan. Misschien heeft het met de leeftijd te maken." © Kristof Ghyselinck

Nieuw Clouseau-album niet altijd even vrolijk: "'De Swenti's spreken Swentisch': dat krijg ik niet meer uit mijn strot"

MuziekDe dansschoenen kunnen in de kast en de 'vonken en vuur' spatten vooral uit relatiebarsten. Clouseau heeft een nieuw album klaar, maar 'Tweesprong' - de eerste volledige productie van Kris Wauters (54) - herbergt naast liefde en bloedmooie songs ook parels die pijn doen. "Nee, Zita en Nono waren niet van hun melk", zegt Koen (52). "Ze weten dat het goed gaat thuis."

14 reacties

  • Hedwige Dubois

    4 jaar geleden
    Amai, zoveel onterechte kritiek. Ik vind Koen een goede zanger is altijd de moeite naar een optreden te gaan van Clouseau. Je blijft niet zolang succesvol als je niet goed bent. Hopelijk doen ze nog lang voort.
  • Eddy Serneels

    4 jaar geleden
    De media zal er wel voor zorgen dat dit nieuwe album een succes wordt !
  • marcel roten

    4 jaar geleden
    De begin jaren waren goed nu nog enkel comercieel gejank !
  • Eric Freiland

    4 jaar geleden
    Hij moet leren zingen ipv te schreeuwen.
  • DANNY WITTEVRONGEL

    4 jaar geleden
    De songs van Clouseau zijn zo oudbollig geworden … Tijd om in schoonheid ermee te stoppen ...