Een beeld uit ‘Tabula Rasa’.
Volledig scherm
Een beeld uit ‘Tabula Rasa’. © © VRT

VRT vreest dat Vlaamse fictie zal lijden onder besparingen

TVAls de besparingsplannen van de Vlaamse regering werkelijkheid worden, dan heeft de VRT naar eigen zeggen een groot probleem. Er zou dan meer sprake zijn van herhalingen op tv, en veel minder van nieuwe, kwaliteitsvolle Vlaamse fictie. 

17 reacties

  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Goed nieuws ! Was toch altijd " brol of herhalingen " die je kreeg van die rode linkse zender ... Zappen of verwijderen die kanaal ...
  • Robert DE REU

    4 jaar geleden
    Is toch op alle TV kanalen hetzelfde herhalingen en nog eens herhalingen, kijk zelf veel naar Discovery, ivm veel Autogerelateerde en Wetenschappelijke programmas, wel het zijn tegenwoordig ook allemaal herhalingen, gelukkig toch nog altijd veel beter dan de Kampioenen op de VRT.
  • CARINE PUT

    4 jaar geleden
    Geen herhalingen meer van de kampioenen, joepie.
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Die fictie trekt toch op niks en die mogen ze gerust weglaten - en nog een dik aantal andere programma's ook. En als er daardoor nog meer herhalingen zullen komen dan moet je de vraag stellen waarom de VRT - behalve voor het linksgeoriënteerde nieuws - nog moet bestaan ? Dan hebben ze zeker en vast geen 300 miljoen euro per jaar nodig.
  • Patrick De Maeyer

    4 jaar geleden
    Natuurlijk gaan ze er op inboeten het is de bedoeling dat de VRT verdwijnt zodat de politiek alleen de mensen entertainment biedt en geen nieu was meer kunnen ze iedereen op social media bespelen