Het geld moet gaan naar acht liefdadigheidsorganisaties waarmee hij geen banden heeft.
Volledig scherm
Het geld moet gaan naar acht liefdadigheidsorganisaties waarmee hij geen banden heeft. © Photo News

Trump moet van rechtbank 2 miljoen dollar betalen aan acht liefdadigheidsorganisaties

BuitenlandEen rechtbank in New York heeft de Amerikaanse president Donald Trump opgelegd 2 miljoen dollar te betalen aan acht liefdadigheidsorganisties, omdat hij zijn stichting als een politiek instrument heeft gebruikt. Dat kadert in een minnelijke schikking.

5 reacties

  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Dus hier is geen sprake van puur bedrog? Hoe ver kan de grootste leider van een land nog gaan vooraleer hij dezelfde straffen krijgt dan een gewoon mens? Als er al een herstructurering hoogstnodig is dan is dat wel het beboeten en uit het ambt zetten van politici die er geraakt zijn door leugens en bedrog.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Voor een president die van zichzelf beweert dat hij in alles propere handen heeft, moeten hij en zijn even corrupte familie verdacht veel rechtzaken afkopen.
  • Danny Govaerts

    4 jaar geleden
    Die gast gelooft zijn eigen leugens. Of er nu burgers benadeeld worden of rechtbanken bij betrokken zijn . Hij wil het laatste woord en het zal altijd zijn .. ik heb gelijk en de andere vertellen leugens.
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Ik weet het niet hoor maar het ene na het andere corruptie schandaal en machtmisbruik en Nog zit deze man en een deel van zijn kinderen niet in de gevangenis ??
  • Jean De Grande

    4 jaar geleden
    Tja, als ge toelaat dat "rechters" met een bloedrode partijkaart aan politiek gaan doen.