Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Als een twaalfjarige in de verkeerstoren van de luchthaven”: anonieme Witte Huis-medewerker schetst onthutsend beeld van Donald Trump

In ‘A Warning’, een nieuw “explosief” boek over Donald Trump dat midden deze maand verschijnt en geschreven is door een anonieme auteur “in de hoogste regionen van het Witte Huis”, wordt de Amerikaanse president omschreven als “die oude nonkel die zonder broek aan in de tuin van het rusthuis rondloopt en vloekt op alles en iedereen”. Volgens de topambtenaar, die vorig jaar al een alarmerend opiniestuk schreef in The New York Times, hebben tientallen regeringsmedewerkers al overwogen om “en masse” op te stappen om een signaal te geven.

39 reacties

  • joachim albert

    4 jaar geleden
    Niveau Trump is niveau VB, vermoedelijk zijn de reacties hieronder die Trump verdedigen ook VB stemmers. Fake news, racistische praat en vrije meningsuiting zijn de belangrijkste gemeenschappelijke zaken in deze. Eigenlijk mag het niet verwonderen dat velen hier Trump verdedigen. Vaak triestig niveau van inhoud reacties. Mvg
  • guido Bervoets

    4 jaar geleden
    Mr. Tichmann, hoe kunt u nu in godsnaam een objectieve beoordeling en een recensie geven over een boek dat nog niet eens verschenen is? Het ligt pas midden deze maand in de winkels.
  • Jeroen Beckers

    4 jaar geleden
    De man bevestigt gewoon wat elke normaal denkende burger al lang door had. Dat hij anoniem wil blijven is omdat de oranje gek geen normen heeft en niet om kan met kritiek. Z'n aanhangers blijken al even gek en vormen een gevaar voor iedereen die hen niet klakkeloos wil laten doen.
  • Jan peeters

    4 jaar geleden
    Men vergeet er bij te zeggen dat het begrotingstekort onder zijn bewind gigantisch is toegenomen, de gevolgen zullen niet lang uitblijven. Natuurlijk heeft Trump fans bij de rechtse nationalisten, die zijn content met ranzigheid, racisme en haat, zij vragen geen beleid, zien we toch ook in ons land. Je moet zelf niet veel voorstellen als mens om zo iemand goed te keuren.
  • Sebastian Peeters

    4 jaar geleden
    Wat een held, die anonieme schrijver. Iedereen die tegenwoordig met een bashing verhaal van Trump komt, wordt beloont met artikels die de ganse wereld rond gaan. Die affaire van die lieve democraat Clinton kreeg zelfs zoveel aandacht niet.