Elias Cobbaut is de verrassing in de selectie.
Volledig scherm
Elias Cobbaut is de verrassing in de selectie. © BELGA

Roberto Martínez haalt Elias Cobbaut verrassend bij de selectie, ook Maxime Lestienne weer Rode Duivel

Rode DuivelsBondscoach Roberto Martínez heeft zijn selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Rusland (16 november in Sint-Petersburg) en Cyprus (19 november in Brussel) bekendgemaakt. Opvallend: Martínez haalt Anderlecht-speler Elias Cobbaut bij de ploeg. 

20 reacties

  • Michael Vandamme

    4 jaar geleden
    Martinez weet wat hij doet, die man ademt voetbal. En bovendien denkt hij aan de toekomst door geregeld jonge gasten te laten integreren in het team. Hij zegt zelf, het profiel van een linksvoetige gaf de doorslag. Zoveel haat hier gewoon omdat hij van Anderlecht is.
  • Francois Troch

    4 jaar geleden
    Van Club kan hij geen selecteren het moeten Belgen zijn he
  • Jean Emare

    4 jaar geleden
    Even een resumé van sommige intelligente commentaren.. dus als Messi bij FC Boom speelt mag hij niet geselecteerd worden. Daarentegen als Marcske van FC De kampioenen een transfer afdwingt naar Barcelona.. tja dan moet hij spelen. De domheid zelve hieronder. Allicht hebben deze criticaster geen 5 min hem zien spelen. Doet zijn job en is een talent zonder meer. Dus.. Sssst calimero's.
  • Karel Belmans

    4 jaar geleden
    Wie kan zoiets tolereren? Cobbaut ipv Engels? Engels die elke match speelt tegen topploegen en Cobbaut tegen(Eupen)? En dan nog zoiets...Benteke????? Voor de rest een normale selectie!
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Dat is nu toch te belachelijk voor woorden. En ik zeg dat niet omdat hij bij dat ploegske speelt want voor mijn part neemt men er 2 van de U17 van de mauvekes maar toch Cobbaut niet. Zowat de slechtste linksback van het land en alleszins al uit de geschiedenis van het randgemeenteploegske. Ze hadden dan nog beter Olivier Deschacht opgeroepen want die is op zijn leeftijd nog 3 klassen beter dan diene klojo. Ps: Asare van Fc Kwek is toch ook Belg !!!