Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Waarom je clitoris nog belangrijker voor je is dan je denkt

Elke vrouw weet voor hoeveel seksueel genot een clitoris, althans de stimulatie ervan, kan zorgen. Maar onze kittelaar heeft nog een andere, waardevolle functie. Zo blijkt uit een nieuw onderzoek dat ze ook erg belangrijk is voor de voortplanting.

3 reacties

  • eliza wout

    4 jaar geleden
    Freddie, Marijke,,, dus gij denkt dat de vrouwen sex zonder clitoris leuk vinden en daarom zoveel kinderen hebben? Het probleem ligt helaas ergens anders... hun man eigent zich het recht van sex toe, neemt dit gewoon waar hij denkt “recht” op te hebben . Het genot van zijn vrouw is het laatste wat hem interesseert ! En een condoom , daar doet hij niet aan mee . Schrijnend voor alle onderdrukte vrouwen , lees vooral het verhaal van Waris Diri, mijn woestijn. En jullie onwetendheid verdwijnt !
  • freddie Duster

    4 jaar geleden
    "Verwijdering van de clitoris - wat nog steeds in bepaalde landen en culturen uitgevoerd wordt - creëert dus niet alleen een seksuele handicap maar ook een op het vlak van de voortplanting." Grappig, laat het nu net in die landen en culturen zijn dat ze kweken als konijnen.Nieuw onderzoek graag hahaha ...
  • Marijke Boulet

    4 jaar geleden
    Raar in de landen waar de clitoris verwijderd wordt hebben de vrouwen allemaal 7 kinderen of meer , moet dus wel niet zo een grote invloed hebben op de vruchtbaarheid dan dat ze in het onderzoek beweren .