Philippe Geubels
Volledig scherm
Philippe Geubels © Photo News

Philippe Geubels over vete met Xander De Rycke: “Lastig als er iemand altijd aan het zagen is”

ShowbizzPhilippe Geubels (38) was deze week te gast in ‘Welcome to the AA’, de podcast van Alex Agnew (46). De twee comedians praatten er onder meer over collegialiteit én over Philippe’s vete met Xander De Rycke. 

9 reacties

  • bert Van den Bossche

    4 jaar geleden
    Nu, geubels is de vtm kijker zijn favoriete humorist. Vt4 is al jaren een afkooksel van vtm... Waarom in godsnaam nog zon breinloze zender?!? Ergens onderweg is q2, van de vtm, dan weer getransformeerd naar vt4.... Begrijpen wie het kan...
  • jurgen put

    4 jaar geleden
    Ik sap (denk dat ze zap bedoelen) niet weg.....als ik het niet wil zien sap ik er zelf niet naartoe!! Ieder zijn eigen mening, maar als je kijkt naar de successen van beide heren denk ik toch dat Geubels meer geapprecieerd wordt dan De Rijke. But Alex blijft de beste!!!
  • Anne Kastelijns

    4 jaar geleden
    Ik heb die Xander eens bezig gehoord, ik ben gaan lopen na 5 min. Dit is absoluut niet het niveau van Geubels! En het interview is wel wat uit zijn context getrokken, sprak niet neerbuigend over die Xander, gaf enkel de realiteit terug.
  • Ann Verschueren

    4 jaar geleden
    Een beetje teveel Geub practisch alle dagen in eender welk programma? ,daarvan ga je stilaan ook geubelen!
  • Kris Eelen

    4 jaar geleden
    1 show van Xander De Rycke gedaan althans een halve want we zijn vertrokken ergens halverwege. De negativiteit droop eraf, op alles en iedereen kritiek. Je gaat gelukkig binnen en je komt depressief buiten. Ik begrijp deels wat Geubels wil zeggen.