AFP
Volledig scherm
© AFP
Internazionale INT
2
EINDE
1
Hellas Verona VER
  • 65' Goal Matías Vecino
  • 83' Goal Nicolò Barella
  • Valerio Verre Goal 19'

Niet het avondje van Lukaku, Barella schenkt Inter met fantastische krul dan maar zege

Serie AEen fantastisch krul. Niet usual suspect Romelu Lukaku was de redder in nood bij Inter, wel Nicolò Barella. Eentje voor zijn best of. De tiende van Lukaku in de Serie A zal tot na de interlandbreak moeten wachten. Hij was aanwezig, gevaarlijk, maar de coördinatie liet het afweten. Een om te vergeten.

6 reacties

  • Ronny Popelier

    4 jaar geleden
    Romelu speelde een sterke en goede wedstrijd, had wel pech dat de keeper met een paar goede reddingen Romelu belette de score te openen. De kopkans was ook niet zo makkelijk om te scoren, de bal was iets te hoog. Tenandere iedere speler mist kansen,. De verdediging had het knap lastig met een goed spelende Romelu aan de bal, tegen een stugge verdediging.
  • CAMIEL DUSOIR

    4 jaar geleden
    Lukaku laat de 2-1 liggen. Hij wil over de keeper koppen, maar knikt zomaar in de handen van Silvestri. Het Inter-publiek kan haar ogen amper geloven. je kan als speler een kans missen ,maar hier spreekt men gewoon kansen de nek omdraaien , typisch
  • Dalila Bouchalaa

    4 jaar geleden
    Ocharmkes toch... De vliegende start en excellente stats bij Inter rispen blijkbaar een beetje op bij sommigen. Ventileer je frustraties maar eens goed, Lucas, nu hij eens een keertje níet scoorde. Dat lucht vast op, en die kans krijg je niet vaak. Oh... En probeer volgende keer de match ook eens te bekijken vooraleer je er commentaar op geeft.
  • Dalila Bouchalaa

    4 jaar geleden
    Grappig hoe hij vandaag heel sterk uit de hoek kwam op het punt waar hij het meeste kritiek op krijgt (balaannames en technische vaardigheid), maar ondanks enkele knappe doelpogingen toch niet tot scoren kwam. Desalniettemin speelde hij echt wel een sterke match en woog hij zwaar op de verdediging. Dat tikje geluk ontbrak. Hazard heeft het belang daarvan ook al ervaren.
  • iwan Rombouts

    4 jaar geleden
    Vorige week een inlegger, een penalty en een vergelijking met Ronaldo. Overschatting, al jaren het geval met deze simpele spits.