De verklaring waarin stond dat André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar zijn, was niet namens hen beiden naar buiten gebracht. Dat zegt Monique zaterdagavond in een eigen bericht op Instagram. Daarin zegt ze zelfs dat André gevoelens voor een ander zou hebben.
Volledig scherm
De verklaring waarin stond dat André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar zijn, was niet namens hen beiden naar buiten gebracht. Dat zegt Monique zaterdagavond in een eigen bericht op Instagram. Daarin zegt ze zelfs dat André gevoelens voor een ander zou hebben. © ANP Kippa

Monique Westenberg haalt uit naar André Hazes: “Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft”

CelebritiesDe verklaring waarin stond dat André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar zijn, was niet namens hen beiden naar buiten gebracht. Dat zegt Monique in een eigen bericht op Instagram. Ze voegt eraan toe dat André gevoelens voor een ander zou hebben.

19 reacties

  • Kari Oua

    2 jaar geleden
    Deze bericht stuur ik aan Monique. Ik hoop dat je dit leest. Ik wil je namelijk adviseren. Een man die 1 keer vreemd gaat blijft dat doen. En ook al vergeef je hem hij zal het blijven doen. Want jij kan wel oprecht van hem houden maar als hij echt van jou zou houden dan had die je nooit zoveel verdriet gedaan om vreemd te gaan met goedkope vrouwtjes die het niet erg vinden om met een man te gaan die al bezet is. Je bent echt wel een betere man waard die echt voor jou Alleen gaat.
  • Ziggy Vanlerberghe

    4 jaar geleden
    Laat die mens eens gerust, als hij verliefd is op een andere vrouw...en dan, gebeurt ook wel dat vrouwen aan de haal gaan met andere man....waarom daar zolang over zeveren....is meer media stunt dan wat anders.....Pffff
  • Louis Reynders

    4 jaar geleden
    En dan nu veralgemenen, menig man is egoistisch, en voor iedere man is er een vrouw met hetzelfde gedrag.
  • Raoul Rouma

    4 jaar geleden
    Geld en bekendheid doen rare dingen met de mensen die zich dan verheven voelen en het geluk tarten. Zo vader zo zoon maar deze kan noch niet tippen aan de echte, die had echt talent en gebruikte zijn verdriet op een positieve wijze of was omringt door slimmere managers.
  • Lucas Vissers

    4 jaar geleden
    Zonder de papa was hij ..... nul komma nul !