Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © AFP

Real-coach Zidane: “Hazard was indrukwekkend”, ook Spaanse pers geniet eindelijk van Eden

La LigaReal Madrid won, met een sterke Eden Hazard, met 0-4 van Eibar op de dertiende speeldag van de Spaanse Primera Division. Trainer Zinédine Zidane loofde nadien de Rode Duivel. "De eerste helft van Eden was indrukwekkend", reageerde de Fransman.

12 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Wanneer een speler goed speelt krijgt hij alle complimenten, als hij slecht speelt krijgt hij kritiek. Dat mag, een speler wordt altijd per wedstrijd beoordeelt of veroordeelt, dat is het voetbalwereldje. Hazard is gewoon een topspeler, dat is onderhand wel bekend, behalve voor diegenen die Hazard niet mogen, dus nooit objectief zijn.
  • Christian Smets

    4 jaar geleden
    Bij Real Madrid ben je de ene dag de held de andere een schliemel. Een club zonder hart. Niet een ploeg om voor te supporteren.
  • Frank Van den Eynde

    4 jaar geleden
    Opnemen in Vlaamse canon graag. Iemand om trots op te zijn.
  • Steven van Soom

    4 jaar geleden
    Eden is de beste, maar ze moeten eens leren dat hij het als een passie ziet en niet als een beroep, laat Eden vrij en hij staat in de top 5 zo niet top 3, giet hem in een tactisch keurslijf en zijn goesting is nagenoeg over, dat is ook zo met Ronaldo, Messi en co, die spelers moeten vrijheid hebben.
  • Luc Peeters

    4 jaar geleden
    Top speler !Een lust om hem te zien voetballen en hij blijft gewoon!