BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wat is er aan de hand met Refaelov? “Speciaal dat iemand met zulke statistieken naast de ploeg belandt”

Jupiler Pro LeagueVanmiddag is zijn ex-werkgever Club Brugge te gast op de Bosuil, maar de kans dat Lior Refaelov aan de aftrap verschijnt bij Antwerp lijkt klein. De 33-jarige Israëliër zit nu al drie matchen op een rij op de bank. Niets wijst erop dat daar straks verandering in komt.

4 reacties

  • Roger Duyssens

    4 jaar geleden
    De voornaamste reden waarom hij op de bank zit, wat trouwens bij Brugge ook al het geval was, is dat hij gewoon een individualist is en helemaal geen teamspeler. Iemand die zijn opdrachten niet altijd uitvoert , liever nog fantasietjes doet dan de bal afspelen. Hierin kan je Bolöni onmogelijk ongelijk in geven. Over het incident "Diagne" is deze een massa kritiek gegeven. Het geval Rafaëlov Mbokani was even voornaam maar omdat het een publiekslieveling was , werd het vlug vergeten.
  • ronny meuris

    4 jaar geleden
    Voor iemand met zijn kwaliteiten bracht Refaelov de laatste weken gewoon te weinig (niet enkel hij). Maar als spelbepalende figuur Is hij de dupe vd mindere prestaties. Vrije trappen en hoekschoppen kwamen niet aan en het team op sleeptouw nemen lukte ook al niet. Even bezinnen kan daarom geen kwaad. Al lijkt het voorlopig ook wel zo dat niemand beter doet op zijn plek.
  • Danny Callaert

    4 jaar geleden
    Boloni zou beter mbokani op de bank zetten want die bakt er al enige weken niets van. Mirallas in de spits en refaelov terug op zijn vertrouwde stek.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Hij zit niet in de portefeuille van D'Onofrio. Meer is ter niet van aan.