Onaangekondigde verrassingsact voor film valt niet in de smaak: “Kinderen gechoqueerd door stripper”

© if

Toen Cindy Van Hasselt dinsdag naar Kinepolis in Antwerpen trok, hoopte ze er een ontspannende bioscoopavond met haar twee dochters van 13 en 17 van te maken, samen met haar zus. Maar wat ze niet wist, was dat Kinepolis een stripper had uitgenodigd voor Ladies at the Movies – het maandelijkse evenement voor vrouwen – die voor de vertoning uit een grote taart zou komen. “Een zeer expliciete act waarbij de stripper uiteindelijk volledig naakt ging. We waren alle vier gechoqueerd.”

Rebecca Van Remoortere

Het viertal ging kijken naar de Vlaamse komedie Pippa – met onder meer Nathalie Meskens – binnen de formule van de vrouwenavond Ladies at the Movies. “Op de website hadden we gelezen dat er hapjes, drankjes en een verrassingsact zouden zijn voor de tiende verjaardag van het evenement. Het leek ons leuk om daar een uitstapje met zijn vieren van te maken. Er stond ook geen verplichte minimumleeftijd bij (intussen is dat wel het geval, nvdr.)”, vertelt moeder Cindy.

Volledig naakt

“Vooraleer de voorstelling van de film begon, stond er een grote taart voor het beeldscherm en was het tijd voor de verrassingsact. Al snel bleek dat in die taart een stripper zat. Tot mijn grote verbazing was het een zeer expliciete act waarbij de man uiteindelijk volledig naakt ging. Mijn eerste reactie was om mijn 13-jarige dochter af te schermen, zij hoort zulke zaken nog niet te zien. Ze was zelf ook erg geschrokken en wilde duidelijk niet verder kijken naar de act. Behalve mijn dochters zaten er nog andere minderjarige kinderen in de zaal, dus ik kan me voorstellen dat ik niet de enige moeder ben die ontzet is over het gebeuren. De stripact duurde al bij al maar een kwartiertje, maar het was genoeg om de avond te vergallen. We waren alle vier gechoqueerd door de keuze van Kinepolis om zo’n act te laten plaatsvinden tijdens een evenement waar ook minderjarigen aanwezig zijn”, zegt Cindy emotioneel.

Lees meer in Het Nieuwsblad editie Antwerpen-Stad van vrijdag 9 december

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen