BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vanaken wil niet weten van moeilijke week: “Waren beter dan Antwerp, dus geen paniek”

Club BruggeNieuwe nederlaag voor Club Brugge, de eerste in de competitie aan het einde van een bewogen week. Geen reden tot paniek voor Hans Vanaken, die niet wou terugkomen op het strafschopincident: “Ik wil en mag er niet over spreken. Geen commentaar.” 

9 reacties

  • Johan Van Alsenoy

    4 jaar geleden
    Hoe veel fouten heeft die linksback niet gemaakt op lamkel ze? De fout van de sart is volkomen juist op vormer maar hij revancheert zich. Mechele die Mbokani langs achter tackelt geen kaart. Pak nu gewoon het verlies en stop met altijd een uitvlucht te zoeken.
  • Ludo thibos

    4 jaar geleden
    Vormer moest donker rood krijgen, Van Aken moet eens een bril kopen zodat hij de juiste wedstrijd ziet. Als je de statistieken van de match bekijkt... Antwerp 17 overtredingen, Brugge 18.. schoten op doel Antwerp 8 , brugge 4!! Balbezit Antwerp 52% Brugge 48% … nog meer zeggen meneer van aken??? Dan nog niet gesproken over de sportiviteit ! bij inworp geeft Vormer de opdracht om de bal bij te houden die buitengetrapt werd door Bolat na verzorging van een gekwetste speler. Knap, dat is Brugge..
  • Johan Van Alsenoy

    5 jaar geleden
    Verliezen en toegeven is toch iets wat ze niet kennen in brugge. Het was de var ,de scheids , het veld en noem maar op. Vormer en Vannaken spelen altijd een andere wedstrijd. Mingolet was tenminste eerlijker zijn analyse . Op basis van de tweede helft verdiende antwerp de zege.
  • john dewit

    5 jaar geleden
    Ze zijn te goed voor België !
  • Danny De Graeve

    5 jaar geleden
    Misschien Diange opstellen?