BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KRC Genk GNK
0
EINDE
2
KAA Gent GNT
  • Laurent Depoitre Goal 2'
  • Jonathan David Goal 47'

Over en out voor Mazzu: Genk verliest nu ook van Gent na goals van Depoitre en David

Jupiler Pro LeagueZijn de dagen van Felice Mazzu als coach van Racing Genk geteld? Na een snelle treffer in de eerste helft en een zo mogelijk nog vluggere goal na rust won AA Gent met 0-2 in Limburg. Depoitre en David waren de boosdoeners. En zo verloor Mazzu de match die hij absoluut moest winnen. De Buffalo’s stomen daarentegen door en staan nu tweede op vijf punten van Club Brugge.

10 reacties

  • Tom De Keyser

    4 jaar geleden
    Al jouw goede spelers verkopen en dan op Mazzu schieten... Maar ze zitten wel op een berg centen daar in Genk... Onbegrijpelijk... En de pers smult er van, ze draaien boven Mazzu als gieren boven een karkas, die kerel heeft gewoon tijd nodig om aan een nieuwe ploeg te bouwen
  • Maria de swert

    4 jaar geleden
    Allé het is weer van dat , de schuld van Mazzu , de spelers en niets anders , gebrek aan talent en in vergelijking met vorig jaar een gewone ploeg , talent weg , klasse weg en daar heeft Mazzu geen schuld aan of dacht je dat die kon toveren !!!
  • peter bas

    4 jaar geleden
    Sorry maar het falen ligt niet aan de trainer. Het bestuur verkoopt zijn spelers en Clement wist het waarom vertrekt hij anders. Mazzu moet het redden met wat hij heeft en dan op de trainer steken.
  • Eddy Vervaet

    4 jaar geleden
    Na de winst in Wolfsburg is Gent verlost van het uitcomplex.Play-Off 1 is logisch.Zelfs de titel sluit ik niet uit...
  • luc holvoet

    4 jaar geleden
    Dat krijg je als je de beste spelers verkoopt. Zeker niet de fout van de trainer maar van het bestuur.