Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Racisme en corruptie: in Mechelen deugt niets meer”: fans Standard pakken uit met protestactie

30 reacties

  • Guy Verstraeten

    4 jaar geleden
    Waarschijnlijk de beste manier om de KVM-spelers extra te motiveren. Hetgeen ook gebeurd is,
  • Maria van de Beek

    4 jaar geleden
    Het zou helpen als ze de fouten van hun bestuursleden zouden toegeven. Hun struisvogelpolitiek is spuwen in het gezicht van de andere clubs. Je mag je nog smijten wat je wil voor wie dan ook zolang ze dat niet recht zetten blijf je de schuldigen loyaal. Zo werkt dat nu eenmaal.
  • Philippe Corthout

    4 jaar geleden
    Dat alle andere ploegen eens voor eigen deur vegen... hypocrisie alom. Mechelen is wel degelijke gestraft voor een zogenaamde POGING. De match zelf is nooit vervalst geweest, net als de competitie. Miljoenen misgelopen via Europees voetbal, geen beker,... zeggen dat KV niet gestraft is, is de waarheid oneer aandoen. Dat ter zijde heeft NIEMAND van het huidige KV boter op het hoofd.
  • Jurgen van Bulck

    4 jaar geleden
    Aan die zeggen dat kv niet gestraft is : geen beker en europees en die 4 personen geschorst .. standard is als club NIET gestraft geweest dus waarom wij wel ?? De club heeft hun tittel toch mogen behouden .. dus waarom dan op kv kakken ..
  • Piet Vermeulen

    4 jaar geleden
    Mechelen mag hun pollekes kussen dat Standard hen gered heeft door gratis(!) spelers uit te lenen! Mensen vergeten snel.