Mazzu verlaat de Luminus Arena na de 0-2 tegen AA Gent. Zijn laatste match als Genk-trainer?
Volledig scherm
Mazzu verlaat de Luminus Arena na de 0-2 tegen AA Gent. Zijn laatste match als Genk-trainer? © Photo News

Racing Genk communiceert dinsdag over lot Felice Mazzu

11 reacties

  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    Dat clubs de spelers nog wat meer betalen dan lopen ze helemaal niet meer. Van ontslag is er nog geen sprake maar de kranten hebben al een andere trainer in zicht.
  • Diether Wynants

    4 jaar geleden
    Beste Francis, laat Genk nu net, zoals gent, de enige ploeg in België zijn waar er geen zakkenvullers (lees:eigenaars) in het bestuur zitten. Dus eerst goed informeren vooraleer halve waarheden te verkondigen
  • frankie bressinck

    4 jaar geleden
    Ik zag al veel lege plaatsen die laatste 15 minuten tegen Gent, waar zitten ze nu die succes supporters van mei laatstleden? Is wel gemakkelijk alles op Mazzu afschuiven nadat je Trossard, Malinovsky en Pozo van de hand heb gedaan en uw zakken hebt gevuld!
  • Johan Billiet

    4 jaar geleden
    Van een trekpaard kunt ge nu eenmaal geen koerspaard maken, ook al heb je de beste jockey...Of anders de voortdurende incompetente egotripperij van het bestuur waarbij steeds de beste paarden verkocht levert Genk af en toe eens een nationale kampioenentitel op...meer mag / moet je niet verwachten..Snappen ze nog niet in de Limburg. Gemakshalve dan de schuld afschuiven op de jockey...blijft zich steeds herhalen..
  • Noèl Roebben

    4 jaar geleden
    Rik Capelle, De Condé levert al jaren goed werk, het is mede dank zij hem dat Genk kampioen geworden is, als er iemand schijnheilig is in het belgische voetbal is het toch eerder jouw bestuur, met Mannaert op kop. Genk heeft nog nooit een speler op een luchthaven stiekem opgepikt en verborgen meegenomen als een dief in de nacht, Dat net dié speler nu de kop van jut is in Brugge is geweldige karma ! LOL