REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Juventus JUV
1
EINDE
0
AC Milan MIL
  • 77' Goal Paulo Dybala

Boze Ronaldo stormt kleedkamer in na wissel, zijn vervanger Dybala scoort knappe winner

Serie AHet Inter van Lukaku doet heel weinig fout in de Serie A, maar het is toch Juventus dat als koploper de interlandperiode ingaat. Cristiano Ronaldo was boos na zijn wissel, maar Maurizio Sarri had het gelijk aan zijn zijde. Paulo Dybala, de vervanger van de Portugees, maakte in de 77ste minuut de winnende goal: 1-0.

5 reacties

  • marc germeau

    4 jaar geleden
    De Gouden Bal, dat wordt een Liverpool onderonsje
  • bryan de ceuster

    4 jaar geleden
    En volgens mij verwacht hij nog steeds dat hij de Gouden Bal van 2019 kan winnen. Hij mag al blij zijn als hij in de top 10 eindigt dit jaar.
  • marc germeau

    4 jaar geleden
    CR7 gaat de geschiedenis in als één van de 10 beste ooit, maar zijn rotkarakter en overgedimensioneerd ego eveneens. Verfoeilijk ventje maar immens voetballer...
  • Jonas Gent

    4 jaar geleden
    Sarri zou beter CR7 en Dybala samen laten spelen. Hij maakt het spelletje weer moeilijker dan het allemaal zou moeten, met zijn zogezegde tactische vernuft. Allegri had tenminste door dat je die mannen niet meer moet leren voetballen, dat kunnen ze goed genoeg. Sarri vindt zichzelf de grootste vedette, na 1 goed jaar met Napoli. Hij zal ook nu weer vliegen na (of tijdens?) dit seizoen.
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Dybala was de speler die Juventus graag wilde ruilen met Lukaku, omdat hij de laatste tijd weinig scoorde. Nu heeft hij weer een geweldige opleving, en scoort met regelmaat. C.Ronaldo ego is gekwetst door de wissel, prachtig vind ik dat, omdat juist zijn ego hem naar de hoogste regionen heeft gestuwd. Eern speler mag ook nooit tevreden of blij zijn als hij gewisseld wordt. En de trainer heeft altijd gelijk als zijn wissel scoort, dat zijn de wetten van het voetbal.