Pakjes worden voor verzending gesorteerd in het distributiecentrum van Bol.com.
Volledig scherm
Pakjes worden voor verzending gesorteerd in het distributiecentrum van Bol.com. © ANP

Uit schrik voor Amazon: Bol.com gaat ook kleding verkopen

Bol.com stort zich begin komend jaar vol op het verkopen van kleding. De Nederlandse webwinkel van Ahold benadert bekende modemerken om het Amerikaanse Amazon straks het hoofd te kunnen bieden. Die onlinereus is groot in kleding en opent begin volgend jaar een complete Nederlandse webwinkel, zeggen ingewijden in de mode tegen het Financieele Dagblad (FD).

7 reacties

  • Noah Veelh

    4 jaar geleden
    @edmon scheurs je moet ook niet te veeleisend zijn hé! En trouwens dat gaat waarschijnlijk een aparte website en filliaal zijn dat ze daarvoor zullen openen....
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    ik snap niet dat veel mensen geen kwaliteitsbesef meer hebben. Ze zijn tegenwoordig gauw met àlles content. Stoffen moet je toch kunnen "aanvoelen" en kleuren moet je toch in 't écht kunnen zien ?
  • Jonas Peulemans

    4 jaar geleden
    Kledij kopen om het voor een avondje te dragen en dan terug te sturen. Zo werkt dat in België, geen euro willen uitgeven maar lekker profiteren.
  • edmond scheurs

    4 jaar geleden
    hoe snel gaan ze de bestellingen leveren met dit er bij te nemen " vandaag bestelt morgen in huis" zal eerder zijn bestellen op nieuwjaar om op Pasen je pakket te ontvangen , ze kunnen nu al niet garanderen dat je uw pakket binnen de twee dagen hebt .
  • Siham Baouche

    4 jaar geleden
    Enkele dagen een wcpot besteld bij bol.com. Moest op 7.11.19 worden geleverd maar moest uiteindelijk nog tot de 12 wachten. Heb geannuleerd. Zullen nog veel moeten doen om Zalando te verslaan. Probeer eerst u afspraken te houden vooraleer een strijd aan te gaan met de concurrentie.