Paul Magnette.
Volledig scherm
Paul Magnette. © Photo News

Magnette laat nog niet in zijn kaarten kijken: “Ben iets optimistischer dan een week geleden”

Informateur Paul Magnette laat voorlopig nog niet in zijn kaarten kijken. Hij blijft de klemtoon leggen op de gemeenschappelijke punten en wil zich pas later uitspreken over een mogelijke coalitie. Zo benadrukt hij dat elke partij een hogere werkzaamheidsgraad wil. “Ik ben iets optimistischer dan een week geleden”, klonk het.

83 reacties

  • Dan Midden

    4 jaar geleden
    amper 3 miljoen op meer dan 8 miljoen kiesgerechtigden hebben slechts op paarsgroen gestemd. 5 miljoen is tegen deze coalitie van verliezers. Waar zitten nu de linkse rakkers die kloegen dat trump 2 procent minder stemmers had dan clinton? paarsgroen komt 15 procent tekort!
  • Jef Van De Plas

    4 jaar geleden
    hahaha...sfeer is koed, sfeer is koed . Waar hebben we dat nog gehoord, en hoe lang geleden al ?
  • Julien Cuypers

    4 jaar geleden
    Hoe is het mogelijk dat hier mensen zijn voor het pleiten van een regering van paars-groen. Beseffen ze wel dat ze dan nog meer zullen betalen? Men zal de Vlamingen nog meer uitpersen. Onze grenzen zullen nog meer opengezet worden. De Walen zullen het beheer over alles krijgen.
  • danny janssens

    4 jaar geleden
    Als VB echt een links sociaal economisch programma heeft, zouden ze blij moeten zijn als er een paarsgroene regering gevormd wordt maar we weten allemaal ondertussen dat ze even neoliberaal zijn als NVA. Jambon komt trouwens van VB
  • danny janssens

    4 jaar geleden
    Als VLD en CDV niet in een paarsgroene regering stapt dan komen er waarschijnlijke nieuwe verkiezingen en krijgen ze nu al een pak slaag ipv in 2024 net als NVA