Van der Poel won voor het tweede jaar op rij in Niel.
Volledig scherm
Van der Poel won voor het tweede jaar op rij in Niel. © Photo News

Van der Poel kent geen tegenstand en demonstreert in Niel, Sweeck en Thijs Aerts mee op het podium

VeldrijdenDrie op drie. Mathieu van der Poel heeft na een solo de Jaarmarktcross in Niel gewonnen. De wereldkampioen reed z’n makkelijkste cross van het seizoen tot nu toe. Laurens Sweeck werd op een dikke minuut tweede, Thijs Aerts derde. 

35 reacties

  • Lucaz Keizer

    5 jaar geleden
    Denk dat de meeste die hier reageren niet in Niel aanwezig waren. Ik wel, en zag en hoorde hoe Mathieu hard werd aangemoedigd en veel applaus kreeg. Sorry voor de negatieve eracties hier, maar dat hoort zeker bij de "Vlaamschen Canon " zeker. En, ben geen supporter van eender welk renner, maar liefhebber.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    ten tijde van de vlaeminck , liboton , en nijs heb ik zulke reacties nooit gezien want die wonnen ook als en werden als goden bestempeld en was de cross van en voor de vlamingen . Net nu de nederlanders sinds een paar jaar de plak komen zwaaien is cross het bekijken niet meer waard bij velen . Hoe zielig en onsportief kan men zijn !
  • Lucas Balieu.

    5 jaar geleden
    En dat noemt zich 'Wielerliefhebber' omdat de beste en meest getalenteerde renner wint! Indien hij er met de pet naar gooit en niet op het podium staat begin men te zagen over zijn startgeld. Mathieu weg pesten zoals met Lars Boom is gebeurt....
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Als echte cross liefhebber wil ik de beste zien rijden en vind ik het een stuk minder interessant als die er niet bij is.De beste met grote voorsprong is Mathieu en het is een waar genot om hem bezig te zien.En die zou dan de cross kapotmaken, zulke kul praat komt alleen uit de mond van fanatiekelingen die enkel maar kunnen genieten als een Belg wint.Ik vind ze een beetje zielig en vooral heel kleingeestig!.
  • Jan Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Mathieu steekt er met kop en schouder bovenuit . Kon zelfs Nys niet in zijn gloriejaren . Die won er eens in één jaar dertig , maar reed wel bijna 50 crossen per seizoen . Liboton heeft de stunten van Mathieu één keer geëvenaard , maar toen werden de crossen nog niet live uitgezonden .