Een demonstratie van het ‘Arcopar Actieteam’ in januari 2016 in Antwerpen. Archiefbeeld.
Volledig scherm
Een demonstratie van het ‘Arcopar Actieteam’ in januari 2016 in Antwerpen. Archiefbeeld. © BELGA

Nieuwe alternatieve Arco-regeling opgedoken

Naast het mislukte plan B van de regering voor Arco blijkt een tweede alternatieve regeling te bestaan. Die kan mogelijk als vertrekbasis voor een oplossing dienen. Dat schrijft De Tijd vandaag.

77 reacties

  • urbain celis

    4 jaar geleden
    nogmaals, dit waren GEEN aandelen, dit was een spaarboekje, ge mocht de 1ste keer maar maximum 70.000BF inschrijven en ge kreeg elk jaar een intrest. De dieven van het ACW of Beweging.Net zouden ALLES moeten terug betalen, ze hebben het geld verkwist, de dieven
  • Freddy Madou

    4 jaar geleden
    Waarom zijn de Arco bedriegers nooit opgepakt en veroordeeld geweest, ons vader had ook geld gespaard bij Arco had een rendement van 8% , toen wij vroegen om het over te zetten op ons, omdat vader overleden was kregen we maar 2% meer, wij hebben eieren voor ons geld gekozen de boel afgehaald en verdeeld 6 maand voor het Arco debacle begon hebben wij geluk gehad.
  • Kris Sintobin

    4 jaar geleden
    Mijn agent bij Dexia (vroeger Gemeentekrediet) heeft mij ook Arco afgeraden dus stop met alles op Belfius te steken enkel Bacon en beweging.net zijn verantwoordelijk. Bacoob werd pas later overgenomen door Dexia. Belfius is het Gemeentekrediet met een heel klein beetje bacob
  • stefan leysen

    4 jaar geleden
    Danny Govaerts, Weet je? je moet als je iets aankoopt de kleine lettertjes lezen maar dat wordt meestal over het hoofd gezien, het zijn de $$ die in de ogen pinkelen op dat moment van aankoop en nadien staan bijten brengt niet veel op he. Een bank of een cooperatie zijn de eersten die de procenten opstrijken en hun spaarders krijgen wat er overblijft nadat het eerst nog eens goed afgeroomd is door allerhande constructie zoals bonussen voor de bazen indien ze dan nog niet failliet zijn.
  • michel De Blay

    4 jaar geleden
    @Paul Van Der Haegen. Mijn één aandeel dat ik kocht in 1982 voor 1000 oude Belgische franken was op 04/2011 122,68 EURO (4949 BF)waard (heb het papiertje hier voor mij liggen) ofte 494,9% waardevermeerdering over 29 jaar = ZEVENTIEN %/jaar. Ik ben die plezante, maar wel ne plezante die kan tellen. Ik heb hier nog een rekenmachine op overschot, u mag het komen halen :-)