Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News

Doek valt voor Felice Mazzu: “De kans van zijn leven woog te zwaar”

Racing Genk160 dagen na zijn aanstelling zit het avontuur van Felice Mazzu (53) er alweer op bij Racing Genk. In de match van de waarheid werd de landskampioen negentig minuten lang te kijk gezet door AA Gent. Het Genkse bestuur eiste een kentering deze week, die kwam er niet. Einde verhaal voor Mazzu, dat is vandaag officieel bevestigd.

9 reacties

  • Philippe Corthout

    4 jaar geleden
    Lijkt me logisch dat het minder gaat als je alle toppers laat gaan of hen niet kan houden. Trainer werkt met de middelen die hij heeft/krijgt.
  • Patrick Vandeputte

    4 jaar geleden
    En wie is er verantwoordelijk voor dat Mazzu een spelersgroep van mindere kwaliteit kreeg? Krijgt die verantwoordelijke ook zijn C4?
  • Van Camp Robin

    4 jaar geleden
    Vooral de Conde gaat hier zwaar in de fout. De beste spelers verkopen en middelmatige tot zwakke spelers aankopen. En Mazzu wordt het slachtoffer. Triestig
  • Frank Coussement

    4 jaar geleden
    Ik ben Brugge supporter. Maar Mazzu is zeker een goeie trainer. Hem ontslaan zal niets veranderen. Pozuelo Trossard Malinovski... Die as Los je zomaar niet in een paar maanden op. Ongeacht welke trainer. Grote fout van het bestuur daar.
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Normaal als het niet lukt, al 5 verschillende systemen geprobeerd en wat opmerkelijk is zijn de vervangingen tijdens de wedstrijd op een gegeven ogenblik speelde Racing tegen Gent met 3 vleugelspelers en nog twee echte middenvelder nadat hij de beste middenvelder in die wedstrijd had vervangen. Hij weet van geen hout meer pijlen maken, het beste voor hem en Racing is dat ze er een einde aan maken. Hij kan zich niet uitdrukken in het Nederlands en Engels is ook niet wat het moet zijn,dus.