Felice Mazzu bij het verlaten van de Luminus Arena vanochtend.
Volledig scherm
Felice Mazzu bij het verlaten van de Luminus Arena vanochtend. © Gregory Van Gansen

Game over: Racing Genk ontslaat coach Felice Mazzu

Racing GenkRacing Genk neemt afscheid van Felice Mazzu, een speciale raad van beheer heeft vandaag zijn ontslag bekrachtigd. Genk verloor de match die het moest winnen kansloos tegen AA Gent. De Limburgers kennen met 20 op 42 een desastreuze competitiestart. Ook de assistenten van Mazzu worden aan de deur gezet, boegbeeld Domenico Olivieri zal voorlopig de trainingen leiden.

52 reacties

  • Pieter De Coninck

    4 jaar geleden
    Wat Van Hasebroeck nu ontvangt van Anderlecht om niets te doen is meer dan voldoende of misschien meer dan Genk kan bieden.
  • Alfons Detemmerman

    4 jaar geleden
    Bestuur moet ontslagen worden. Hebben alle relevante spelers laten vertrekken en enkel gehoopt op wat good luck aankopen
  • Bob Vrebosch

    4 jaar geleden
    Altijd de schuld van de trainer! Wie zorgt voor kwalitatieve spelers, wie neemt een trainer aan? Ja dit is de eerste om de schuld op de trainer te steken nietwaar Dimitri? Waar is uw verantwoordelijkheid en ontslag?
  • Norbert Deploige

    4 jaar geleden
    Een trainer die Heynen passeert, tja , die kent er volgens mij dan toch niet al te veel van. Misschien en ik ben er bijna zeker van zijn er woorden gevallen tussen spelers en trainer. Hopelijk geen Vrancken. Storck hadden ze altijd in juli moeten aangesteld hebben.
  • Georgette Vanoverbeke

    4 jaar geleden
    Eerst alle goede spelers verkopen en dan denken dat dit ook wel zal lukken , foei foei bestuur van Genk en ik hoop nu dat het met een andere trainer niet beter zal gaan.