Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Hanne Troonbeeckx gaat trouwen: “Ik zei ja tegen de man van mijn dromen”

ShowbizzHanne Troonbeeckx (40) gaat trouwen met haar vriend Steffen Brans. De presentatrice maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. “Ik zei ja tegen de man van mijn dromen”, schrijft ze bij een foto van haar verlovingsring.

2 reacties

  • Peter De Decker

    4 jaar geleden
    Heel veel geluk samen. Is en blijft een prachtige vrouw.
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Dat is heel flink.
  1. IN BEELD. Mustii in zwart-witte look op turquoise loper Songfestival, Joost brengt z’n blauwe vogel mee

    IN BEELD. Mustii in zwart-wit­te look op turquoise loper Songfesti­val, Joost brengt z’n blauwe vogel mee

    Een nieuwe editie van het Songfestival, dat betekent ook dat de turquoise loper opnieuw wordt uitgerold voor de kandidaten. Tot groot jolijt van de artiesten, die hun meest opvallende outfit uit de kast haalden. Onze Belgische inzending Mustii hield het stijlvol in een zwart-witte outfit, al kon een glitterend accent - als verwijzing naar de videoclip van ‘Before The Party’s Over’ - niet ontbreken.
  2. Roel Vanderstukken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemaeker vertrok vond ik dat wel lastig”
    Play
    Showbits
    2

    Roel Vanderstuk­ken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemae­ker vertrok vond ik dat wel lastig”

    12 jaar geleden deed het gezin Coppens haar intrede in ‘Familie’, uiteindelijk is acteur Roel Vanderstukken (47) de enige die onafgebroken bleef meespelen. “Toen Hilde De Baerdemaeker als eerste vertrok, werd er voor het eerst geraakt aan onze kern, daar heb ik wel even mee gezeten”, vertelt Roel. Nu tv-dochter Jasmijn Van Hoof haar na 2,5 jaar pauze haar comeback maakte, is de acteur dan erg blij. “Met het ‘nieuwe gezin’ rond Benny, Samira en de kinderen hebben we wel getracht dezelfde warmte te kunnen weergeven”, vult hij aan.