Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Carrefour verlaagt 1.000 prijzen tot zeker eind van het jaar

ConsumentIs er een nieuwe prijzenoorlog begonnen onder de supermarkten? Carrefour kondigt aan dat het minstens tot het einde van het jaar de prijs van meer dan 1.000 producten uit zijn gamma verlaagt.

11 reacties

  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    ik heb geen zin om te gaan winkelen op plaatsen waar men àlles verkoopt. Om een kleinigheid te betalen moet je vaak veel te lang aanschuiven aan de kaas.
  • Norma De Wever

    4 jaar geleden
    Als ze dat nu kunnen waarom dan altijd niet?
  • Freddy Madou

    4 jaar geleden
    Ik ben onlangs voor de eerste keer in Auchan geweest, ik zal er niet meer terugkomen goedkoper ja de onbekende merken, voor de rest duurder dan de Colruyt voor verschillende merken, goed voor iemand die aan de grens woont meschien, maar zeker niet om er 100 km voor om te rijden.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    4 jaar geleden
    Als er bij Carrefour iets in promotie is kan men beter maar goed opletten. Dikwijls is er een foutieve "programmatie" gebeurd. Die bonuspunten kosten hun bijlange geen 5 euro aangezien ze op uw aankoop weer goed verdienen.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Met de selfscan - waardoor het kassapersoneel nu overbodig wordt - kan je perfect vast stellen of de prijs correct doorgerekend wordt. Voor je afrekent. Maar het zullen serieuze kortingen moeten zijn. Al veel producten gezien die gewoon het dubbele kosten tegenover deze in de goedkope discounts.