Felice Mazzu.
Volledig scherm
Felice Mazzu. © Joel Hoylaerts / Photo News

RC Genk zoekt opvolger “met veel persoonlijkheid”, 600.000 euro ontslagpremie voor Mazzu

Racing GenkRacing Genk nam gisteren ­afscheid van Felice Mazzu. De coach krijgt een cheque van ­bijna 600.000 euro mee als ­afscheidspremie. Genk zoekt intussen naarstig een opvolger “met veel persoonlijkheid”.

47 reacties

  • jan boden

    4 jaar geleden
    Iemand met veel portemonnee lijkt me in dit geval een betere keuze.
  • paul oosterlynck

    4 jaar geleden
    Tech even de puntjes op de i zetten.Iedereen geeft af op de 600000euro opzegvergoeding.Maar is al dit rumoer niet veroorzaakt door de verkeerde keuze van Genk wat betreft Mazzu.Hij was een heel goede trainer bij Charleroi ,de spelers gingen voor hem door het vuur.Bij Genk heb ik dit niet gezien, was het omdat hij franstalig was Waren er nog tal van andere redenen, te braaf ?te veel gentleman?. De fout ligt totaal bij het bestuur.En de ontslagpremie een CEO bij een modaal bedrijf ontvangt meer.
  • Karel Van Beeck

    4 jaar geleden
    Ik wil ook als voetbaltrainer ontslagen worden voor dat bedrag!
  • FRANS DE ROUCK

    4 jaar geleden
    En ..... Vrancken heeft die persoonlijkheid?????? Feitelijk heeft hij noch niets bewezen!!! Allez nieuwe borstels vegen goed!!! Op naar het volgende ontslag !!Fijn vind ik dat Mazuu allezins zijn opstapclausule goed heeft afgesproken. Vroeger was het goud in Genk onder de grond te vinden nu ligt het goudd voor het oprapen bij de voetbal slavenmarkt.
  • eric debanne

    4 jaar geleden
    C4 en dikke premie ......! Voor bewaren dienst ... Meer subsidies voor cultuur dan voor het voetbal ! Te gek voor woorden toch ...!