spaargids.be
Volledig scherm
spaargids.be © Shutterstock

Bent u nog wel tevreden over uw bank? Doe mee aan onze enquête

SparenUiteraard streven banken naar een grote tevredenheid bij hun klanten. De vraag is: welke banken scoren op dat vlak het best? Vindt u het oké dat de meeste fysieke kantoren sluiten? Wat met de onlinediensten en apps van uw bank: zijn die gebruiksvriendelijk of kan het (veel) beter? Aan u om uw mening te geven. Wie de enquête invult, maakt bovendien kans op een iPhone 11.

17 reacties

  • Ronny Cockuyt

    4 jaar geleden
    En dat hebben we wel te danken aan Europa hoor,ik versta niet dat er nog mensen pro Europa kunnen zijn,dan heb je zogezegd een verenigd europa maar,in ieder land zijn het andere prijzen,wetten,enz,en de europese bank zegt wat we met ons eigen geld moeten doen.
  • Luc Sockeel

    4 jaar geleden
    De bank ziet graag je geld maar niet graag je gezicht
  • paul vermeir

    4 jaar geleden
    Er is maar 1 bank waar je nietoet betalen voor hun diensten . Gratis bankkaart, gratis creditcard , niet betalen voor overschrijvingen en zichtrekeningen. Ja alles gratis, en toch maken zij ook veel winst . Het valt gewoon te bezien hoe men met uw geld omgaan. Voorbeeldje. KBC toren langs E40. Vergadering van kantoorhouders. Bij de meeste banken traiteurs en champagne. Bij Argenta betaald de kantoorhouder zijn eigen pintje. De grote zwier van de banken wordt betaald met uw centjes.
  • filip van den broecke

    4 jaar geleden
    europa diet wat de banken willen, en de banken willen geld, europa wil geld... einde discussie. een simpeler doordenkertje bestaat er niet...
  • Heléna Deloo

    4 jaar geleden
    @andrepoelmans de nagel op de kop. Met welk recht spellen die de les aan de rest ?