Jonge ICT'ers zien hun loon sneller stijgen.
Volledig scherm
Jonge ICT'ers zien hun loon sneller stijgen. © Shutterstock

ICT’ers zien lonen minder sterk stijgen

SalarisHet basisloon in de ICT en telecom stijgt minder sterk dan vorig jaar. En de bonussen gaan er zelfs op achteruit. Dat blijkt uit de salarisstudie van hr-consultant Hudson. Dit zijn de belangrijkste bevindingen.

11 reacties

  • Geert Polders

    4 jaar geleden
    2800€ bruto met wagen, gsm en maaltijdvergoeding, non-stop bereikbaar zijn tussen 07u0 & 22u00 via mail, tickets, gsm en een telefoon die meer rinkelt dan die van de receptioniste, wekelijkse meeting met je leidinggevende om te vernemen dat er weer een gefrustreerde medewerk(st)er een mailtje heeft gestuurd, dat er nog te veel tickets open staan, dat de sla’s niet gerespecteerd worden, dat de deadline betreffende de exta besproken taken nadert.. wil je deze job???? vacatures genoeg!
  • Kevin Buekenhoudt

    4 jaar geleden
    Er zitten hieronder weer een paar zuurpruimen die een ander het niet gunnen... die wellichr zelf niks van hunne computer of tinternet kennen, en bij het kleinste probleem gaan bleiren bij hun geburen...
  • mertens jean

    4 jaar geleden
    De pensioenen gaan helemaal niets omhoog en voor de gepensioneerden kost ALLES evenveel als voor de werkende mensen.
  • Coen Geurts

    4 jaar geleden
    Wordt tijd; hebben jarenlang teveel gevraagd.
  • Tuur Dewever

    4 jaar geleden
    Pieter Verhulst, er zijn nog andere technische mensen dan ITers hoor. Ik zie het bij de meesten bij ons op het werk, ze denken dat ze alwetend en alkunnend zijn, maar eens je een millimeter buiten hun terrein gaat blijken ze plots niet veel te weten. Gelukkig zijn ze niet allen zo en komt het besef met de jaren.