Het komende decennium wordt het meest opwindende ooit voor de ruimtevaart, luidt een van de voorspellingen.
Volledig scherm
Het komende decennium wordt het meest opwindende ooit voor de ruimtevaart, luidt een van de voorspellingen. © Shutterstock

Economische experten voorspellen 10 trends voor het nieuwe decennium vanaf 2020

EconomieOp 1 januari 2020 gaat een nieuw decennium van start. Tijd om eens vooruit te kijken, vonden analisten van de Bank of America. Ze stelden een lijst op met tien belangrijke trends waar hun klanten en de rest van de wereld de komende tien jaar rekening mee moeten houden.

16 reacties

  • hugo van de velde

    4 jaar geleden
    Inderdaad mr Coen, toch een iemand die slim genoeg is; al de rest denkt dat ze er nu al in leven. Hetzelfde met het jaar 2000, een nietszeggend jaar.
  • Patrick Coen

    4 jaar geleden
    Het nieuwe decennium gaat van start op 1 januari 2021!
  • Hans Schoen

    4 jaar geleden
    Het wordt alleen maar beter omdat we bewuster omgaan met alles wat op deze planeet gebeurt. Die goldrush en nietsontziende leefwereld van vorige generatie is stilaan aan zijn eind. Volgend generaties zijn minder egoistisch en houden rekening met hun wereld. Jobs sneuvelen zoals voorspeld. Ook daarvoor is een oplossing, Basis Inkomen. Het verandert positief, soms niet altijd rooskleurig helaas. Alles heeft zijn tijd nodig.
  • Jonas Verbruggen

    4 jaar geleden
    Te optimistisch. China heeft een demografisch probleem, en wij ook eigenlijk tegen 2030-40. Het zal eerder slechter worden.
  • Patrick Bee

    4 jaar geleden
    Dus terug zoals in de jaren 70,brugpensioen en minder uren werken.