Jesse Klaver tijdens een Klimaat Meetup van zijn partij GroenLinks.
Volledig scherm
Jesse Klaver tijdens een Klimaat Meetup van zijn partij GroenLinks. © ANP

Time Magazine zet Nederlandse politicus Jesse Klaver op lijst met talenten van de toekomst

De Nederlandse politicus Jesse Klaver staat op de lijst van honderd belangrijkste talenten van de toekomst van Time Magazine, de Time 100 Next. Het is de eerste keer dat het Amerikaanse tijdschrift de lijst publiceert.

10 reacties

  • Marco Maerten

    4 jaar geleden
    Veel gewauwel hieronder,bitterweinig kennis over wat de intenties van bv Jesse Klaver zijn. En die zijn niet wat hieronder bewust vermeld wordt. Jullie beseffen niet eens waar we vandaan komen en waar we deel van uitmaken,de natuur en die heeft al heel veel geduld gehad met mensen zoals jullie.
  • Frank De Rycke

    4 jaar geleden
    eric maier ....men kan dit niet beter verwoorden ....nagel op de kop !!
  • Roland Peeters

    4 jaar geleden
    Time magazine is ook het magazine van weleer .
  • eric maier

    4 jaar geleden
    Nederland ondervind steeds meer de druk van hun beleid. De toekomst die zij inleiden is er een van een intolerante geloofscultuur, waarmee ze in het Midden oosten ook veel problemen hebben. Je mag gerust tolerant zijn en cultuur steunen, maar net als in Belgie trekken ze de dop uit de bodem en zinkt het schip. Mooie toekomst.
  • D. Vandegoede

    4 jaar geleden
    Onvoorstelbaar de reacties hier. Alsof ze in een boot gaan zitten als er een bosbrand aan komt. Als je het niet begrepen hebt wat mensen met meer verstand beslissen, zoek dan op wat hun motivatie was.