VTM
Volledig scherm
© VTM

Isabelle A ontkent dat ze kwaad was om chocoladegrap in ‘Wat een Dag’: “Mijn platenfirma was heel boos, maar ik niet”

ShowbizzIsabelle A (44) had zich haar passage in ‘Wat een Dag’ enigszins anders voorgesteld. De zangeres had, naar eigen zeggen, totaal niet verwacht dat ze vloeibare chocolade over zich heen zou krijgen. Gevolg: haar chique jurk en peperdure hairextensions zijn compleet naar de vaantjes. In de media werd al snel gerapporteerd dat de zangeres kwaad was om de grap, maar dat ontkent ze nu zelf in het programma ‘Wat een Dag’.

1 reactie

  • René Mattyns

    4 jaar geleden
    Verspilling? Helemaal niet
  1. Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag groothertogin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde
    PREMIUM
    Royalty

    Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag grootherto­gin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde

    Afstandelijk, arrogant en autoritair. Van alle echtgenotes van Europese vorsten zijn de vooroordelen over de Luxemburgse groothertogin María Teresa (68) het grootst. Maar tijdens het staatsbezoek aan België liet ze een verrassend warme, hartelijke en goedlachse kant zien. In het gezelschap van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) ontdooide de groothertogin met Cubaanse roots en liet ze zelfs onverwacht haar hart spreken: “Zoals elke banneling moest ik vechten om geaccepteerd te worden.”
  2. Jaimie (32) van ‘Down the road’ heeft glansrol te pakken in nieuwe seizoen van ‘Nonkels’: “Acteercarrière te danken aan Rik Verheye”
    PREMIUM

    Jaimie (32) van ‘Down the road’ heeft glansrol te pakken in nieuwe seizoen van ‘Nonkels’: “Acteercar­riè­re te danken aan Rik Verheye”

    Gisteren was de eerste aflevering van het tweede seizoen van ‘Nonkels’, de Vlaamse humoristische tv-serie over de familie Persyn, te zien op Play4. Na zijn verschijning in ‘Down the road’ en ‘Chantal’, maakte positivo Jaimie Van Kerschaver (32) uit Middelkerke zijn opwachting in de reeks als tuincentermedewerker Gianni: “Ineens stond Rik Verheye achter mij en tikte me op de schouder. Ik kon het haast niet geloven”, vertelt Jaimie.
    Oostende