Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Groepsaankoop energie Antwerpen: opnieuw niet de goedkoopste

EnergieRuim 40.000 inwoners van de provincie Antwerpen schreven zich in voor de groepsaankoop gas en elektriciteit van iChoosr. Hoewel zij een gunstig aanbod bekomen, blijken er toch nog goedkopere spelers op de markt. Een individuele vergelijking blijkt dus nog altijd een groter voordeel op te leveren dan de kracht van de massa.

30 reacties

  • Beyst Patrick

    3 jaar geleden
    Een goede raad, contacteer ook uw huidige leverancier, zij zijn vaak bereid dezelfde prijs te geven als het resultaat van de groepsaankoop, of zelfs goedkoper.
  • Ulrik De Man

    4 jaar geleden
    Da vind ik een goeie - zo zijn er nog al gevaren die zich lieten vangen voor stookolie en tegen de tijd dat ze kwamen leveren was de prijs met 20 % gezakt ...
  • Hans Molenbeek

    4 jaar geleden
    Dit jaar Mega en Luminus gehad, 22 november krijg ik het persoonlijk resultaat van de groepsaankoop. Dan nog eens op mijnenergie vergelijken. Onze zonnepanelen hebben overproductie en we hebben een terugdraaiende teller dus elektriciteit maakt niet uit, enkel het prosumententarief moeten we betalen en dat is overal hetzelfde. Voor gas ben ik benieuwd..
  • Monique Willemsen

    4 jaar geleden
    Verander nimeer , bij overgang betaal je aan de vorige nog bijkomende kosten . Ge hebt tenslotte uw verbruik zelf in handen
  • Jan hertogs

    4 jaar geleden
    Bij groeps aankopen is er altijd maar 1 die er Beter van wordt!