REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Grote petitie tegen uitrol van 5G: “Elektromagnetische velden zijn schadelijk voor levende wezens”

Een internationale petitie tegen de uitrol van 5G wordt aan de verschillende regeringen van België overhandigd. Er staan 172.395 handtekeningen op van mensen en organisaties uit 204 landen. Dat meldt de organisatie stop5G.be.

21 reacties

  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Het onrustig gevoel van 't is nog niet genoeg', is niet gezond, want op 5 volgt 6, en dan 7 en waarom niet 8, enz enz. Deze ratrace van de G's is voor niemand nog rustgevend: noch voor de voorstanders, noch voor de tegenstanders. Tabula rasa zou misschien nog het beste zijn, maar hoe doe je dat?
  • Marc Van Loo

    4 jaar geleden
    Dan moeten de radiozenders ook maar stoppen, vliegtuigen mogen niet meer communiceren, etc...de lucht hangt al jaren vol met allerhande radio signalen. Is daar al iemand van dood gegaan misschien? Dacht het niet hé..
  • Peter Van Cleemput

    4 jaar geleden
    20.000 satelieten? Gaan we nu de ruimte ook nog vol vuiligheid steken ja? Ik ben geen Agalev-er maar dàn zijn we pas ècht slecht bezig...
  • George Verbeek

    4 jaar geleden
    Absolute kwakzalverij. Er is geen enkel bewijs van schadelijkheid van radiogolven aan deze veldsterktes, trouwens gebruikten we sinds 1900 telegrafie en AM aan vele hogere vermogens. AM zenders braken goed 300 kilowatt uit 24/7 al 100 jaar. Het is makkelijk mensen bang te maken over iets wat ze niet kunnen zien. Ironisch is dat licht uit uw gloeilamp of led lamp ook electromagnetische straling is, en hier dan weer niemand bang van is. Puur bangmakerij van wichelroedevolk.
  • Roel Mick

    4 jaar geleden
    Protest aangewakkerd door Amerikanen omdat ze niet meekunnen en Azië (in het bijzonder China) al ver vooruit loopt. Ze willen dan dat we veel duurdere Amerikaanse producten kopen. Er is nog GEEN bewijs van schadelijke effecten. Door een X-ray in de luchthaven lopen zal u al meer schaden !