Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

‘Nieuwe’ regel verplicht jeugdspelers naakt te douchen bij Berchem Sport: “Nieuw? Die regel bestaat al 12 jaar”

Grote consternatie bij de jeugdspelers van voetbalclub Berchem Sport. Spelertjes tot en met de U15 zouden er verplicht worden om naakt te douchen. Tot grote verontwaardiging van trainer Mo, die ook papa is van een van de spelertjes. Volgens hem zijn heel wat ouders tegen de regel. “Maar meneer, die regel bestaat al 12 jaar en nooit kraaide er iemand naar. Nu doet deze trainer alsof iedereen er plots tegen is”, zegt de jeugdvoorzitter.

100 reacties

  • danny buyse

    4 jaar geleden
    Om verder te gaan op mijn vorige reactie had ik er niet bij stilgestaan dat er toen die asociale smartphones nog niet bestonden 35 jaar geleden. Niet volledig naakt douchen uit angst om dat er foto's van u op internet zouden verschijnen is een volledig en terecht argument. Ik persoonlijk zal nooit iemand ongewild zonder toestemming fotograferen laat staan op het internet zetten en omdat ikzelf zo niet ben heb ik daarom bij mijn vorige reactie niet aan gedacht.
  • Lois Verdonk

    4 jaar geleden
    Men kan van turkse kinderen niet verlangen om naakt te douchen, dat is tegen de regels van hun geloof en dat doen ze zelfs thuis niet.
  • rita van driessche

    4 jaar geleden
    men mag het niet verplichten vind ik persoonlijk. Leven en laten leven.
  • rita van driessche

    4 jaar geleden
    men mag het niet verplichten vind ik persoonlijk. Leven en laten leven.
  • antonio locorotondo

    4 jaar geleden
    Ik ben 65, en als ik Miniem was (10-12 jarigen) stonden wij al naakt onder de douche,en wat is het probleem,daar was niemand die daar voor verlegen was!!