De Amerikaanse president Donald Trump.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump. © REUTERS

Trump stapt naar Hooggerechtshof om vrijgave belastingaangiften te stoppen

Advocaten van de Amerikaanse president Donald Trump hebben het Hooggerechtshof gevraagd de vrijgave van belastingaangiftes van de president te stoppen. 

10 reacties

  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Volgens mij zijn er twee hoofdreden voor zijn verzet: 1] hij heeft cruciale feiten te verbergen en 2] hij beweerde altijd dat hij zo'n $13 à $ 14 miljard waard is. Maar volgens het Forbes Magazine eind 2018 of begin 2019 is dat slechts $ 3 à 4 miljard. Bovendien doet het de ronde dat sommige van zijn bedrijven verlieslatend zijn en hun 'beurs'waarde aan het dalen is.
  • Johny Lapeire

    4 jaar geleden
    Nergens ter wereld moet een president zijn inkomen op tafel gooien, is maar normaal zeker, maar de libs zijn al voor de vorige verkiezingen bezig met hun pestgedrag. In België is pesten strafbaar
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Hij spartelt gelijk een paling in een emmer, hij beoordeeld altijd andere mensen en leest hen altijd de les en nu het vuur aan zijn gat zit is het paniek .
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Patrick Van Reusel, misschien heb je liever dat ze Trump's bijzonder flatterend en 'realistisch' portret (bekostigd via zijn Trump foundation) gebruiken als afbeelding? Misschien ook eens noteren dat verscheidene federale rechters genomineerd door Trump (na excellente gesprekken) door de mand gevallen zijn om hun totaal gebrek aan ervaring en kennis. En hij verscheidene pogingen doet om zittende rechters buiten te zetten. Dus de president probeert duidelijk het gerecht naar zijn hand te zetten.
  • Straight on No way back

    4 jaar geleden
    En gelijk heeft hij of anders moet IEDEREEN zijn belastingsaangifte publiceren of bekendbaar maken