Wouter Vrancken.
Volledig scherm
Wouter Vrancken. © BELGA

KV Mechelen en Wouter Vrancken vinden akkoord over verbeterd contract: “Blijk van appreciatie”

KV MechelenKV Mechelen en trainer Wouter Vrancken (40) gaan nog een tijdje met elkaar door. De succescoach en Malinwa hebben gisteravond laat een akkoord gevonden over een verbeterd contract. Vrancken schermde sinds het ontslag van Felice Mazzu met interesse van Racing Genk, maar hij was er nooit topkandidaat.

10 reacties

  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Super coach bravo om te blijven Succes verder voor KV Mechelen ...
  • Katrien VMarke

    4 jaar geleden
    Knap van zowel KV als Wouter Vrancken. Wat een mooi parcours hebben die de voorbije 2 jaar afgelegd, ondanks alle extrasportieve hinderpalen. Tot spijt van wie het benijdt, KV Mechelen heeft met minste budget uit JPL puur op sportief vlak (kan niet gezegd van alle jaloerse ‘supporters’ en ploegen...) een voorbeeldfunctie.
  • Maria van de Beek

    4 jaar geleden
    Goeie coach en prima kerel denk ik, maakt het zich alleen zo moeilijk door niet eerlijk te communiceren over dat gefix. Het is vermoeiend om te zien dat hij weer eens in de aanval moet gaan om de fouten van zijn eigen club te verdoezelen. Dat staat het hem niet daar is hij veel te integer voor lijkt mij. Dat is niet goed voor zijn reputatie, zijn enige manco als hij hogerop wil geraken.
  • Marcel Caers

    4 jaar geleden
    Heeft het perfect gespeeld want het kwam goed uit
  • Johan hendrickx

    4 jaar geleden
    Is vooral interessant voor Vrancken bij een eventueel ontslag