Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vader gooit kind (5) door raam van eerste verdieping: Luikse rechter legt probatiestraf op

Een koppel uit Grâce-Hollogne is veroordeeld tot een autonome probatiestraf voor het mishandelen van hun 5-jarige kind. De vader sloeg het kind en had het ook door het venster gegooid vanop de eerste verdieping. De moeder was haar zoon niet ter hulp gekomen.

25 reacties

  • Maarten Vancoppenolle

    4 jaar geleden
    Die Vader Moet Normaal 15 @ 20 Jaar Cel Daarvoor Krijgen
  • Lutgardis Baert

    4 jaar geleden
    Een veel te lichte straf. Bovendien moet er een serieuze begeleiding zijn om te zien waarom?
  • Annelies Desmet

    4 jaar geleden
    Hij mag bij mij komen ❤️
  • Jan Verstrepen

    4 jaar geleden
    Ze gaan hem pas veroordelen als hij zij werk goed doet hij krijgt een tweede kans maar nu moet hij, volgens de rechtbank, ervoor zorgen dat het kindje wel dood is dan. Zo komt het in ieder geval over.
  • Patrik De Weirdt

    4 jaar geleden
    Een probatiestraf voor dit soort feiten? Werkelijk? Men zou toch beginnen denken dat sommige rechters niet meer van deze wereld zijn. Moet dat kind misschien sterven voor de dader een effectieve straf krijgt?
  1. Bart De Wever (N-VA) op verkiezingscongres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerkende Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Bart De Wever (N-VA) op verkie­zings­con­gres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerken­de Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Dit jaar is Bart De Wever 20 jaar voorzitter van de N-VA. Een “voorrecht” noemde De Wever dat op het verkiezingscongres van zijn partij vandaag in Gent. N-VA wil het alternatief zijn voor een voortzetting van de huidige federale regering, die op kap van de Vlaming de begroting verder de dieperik laat ingaan. Enkel N-VA kan voor de kentering zorgen, verklaarde voorzitter Bart De Wever vandaag aan het slot van het kiescongres van zijn partij. En als de kiezer N-VA een sterk mandaat geeft, dan is De Wever bereid premier te worden.
  2. ONZE OPINIE. “Waarom N-VA op het podium niet meer over migratie praat”
    PREMIUM

    ONZE OPINIE. “Waarom N-VA op het podium niet meer over migratie praat”

    Uit alle peilingen blijkt dat het één van de twee grote thema’s is voor deze verkiezingen: migratie. En toch zweeg N-VA -op één zin na- volledig over het onderwerp op haar congres. “Het wordt de beslissende gok van deze verkiezingscampagne”, schrijft hoofdredacteur Dimitri Antonissen. “Is Bart De Wever sterk genoeg om van ‘de hard werkende Vlaming moet meer geld overhouden’ de inzet te maken? En in één adem ‘dat andere thema’ én het Vlaams Belang in de schaduw te zetten?”