VTM
Volledig scherm
© VTM

Axel Daeseleire bekent dat hij worstelde met verslaving: “Er is een periode geweest dat ik bijna elke dag dronk”

TVIn ‘Wat een Dag’ lichtte Axel Daeseleire een tipje van de sluier op over zijn nieuwe programma, dat voorlopig ‘Five Days Inside' heet. Daarin brengt de acteur en presentator vijf dagen door in moeilijk toegankelijke plaatsen, waaronder een crisiscentrum voor mensen die verslaafd zijn aan verdovende middelen. Het kwam dicht bij huis voor de presentator. “Er is een periode geweest dat ik elke dag dronk”, bekende hij. 

6 reacties

  • herman de genst

    4 jaar geleden
    Peter Janssens heeft groot gelijk , er is een groot verschil tussen drinken en drinken , iets drinken om te kunnen slapen is iets anders dan van s morgens vroeg naar de fles grijpen en niet voor 1 glaasje maar de ganse dag door , en inderdaad is Vodka de uitgelezen drank , geurloos en liefst in een plastiek fles van spa of noem maar op , kan men lekker met zich meesleuren zonder op te vallen , en ik kan het ook weten net als Peter .
  • raf janssens

    4 jaar geleden
    “Ik heb gerookt en als ik eerlijk ben, is er ook een periode geweest waar ik bijna dagelijks alcohol dronk." Ik ook Axel, maar ik noem dat genieten van het leven en geen verslaving zoals de mainstream ons wil opdringen.
  • yves van tongelen

    4 jaar geleden
    Tien glazen per week en je bent al ben al te ver volgens de wetenschap, hoeveel gekker kan het nog worden, iedereen dat werkt moet toch betalen om die instroom te bekostigen, zonden belasting op alcohol door eigen publiek gaat het nooit lukken, Yves van tongelen
  • Peter Janssens

    4 jaar geleden
    Als ge bijna elke dag drinkt zijt ge niet verslaafd, zeveraar. Verslaafden staan op met een Irish coffee of twee, drinken de dag door vodka want dat ruikt ge niet en 's avonds een flesje wijn of twee om in slaap te vallen. Ik kan het weten, blij dat ik er vanaf ben.
  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    Je hebt verslaafd en verslaafd. Ik geef ook toe dat ik dagelijks alcohol drink. Voor het avondeten drink ik 2 glazen aperitief, elke dag. Maar dat is dan ook alles. Maar of ik me nu een alcoholverslaafde noem? Absoluut niet, ik ben eigenlijk ook nooit zat. Ik denk dat mensen die 1 à 2x per week alcohol drinken, maar dan drinken tot ze letterlijk in coma vallen, dat is volgens mij veel ernstiger dan wat ik doe.
  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.
  2. “‘Verboden te filmen’, klonk het één dag voor de opnames”: achter de schermen van ‘Het onbekende’
    PREMIUM
    TV

    “‘Verboden te filmen’, klonk het één dag voor de opnames”: achter de schermen van ‘Het onbekende’

    De controle loslaten. Het is de nachtmerrie van elke tv-maker, maar bij ‘Het onbekende’ kan het niet anders. Het spel zorgt immers voor 32 dilemma’s waarbij twee teams telkens moeten kiezen, goed voor in totaal 120 mogelijke scenario’s. Een huzarenstukje dus om alles voor te bereiden. Wij nemen u mee voor een exclusieve blik achter de schermen bij een rondreizend circus met tachtig crewleden. “Bij een tweede seizoen zouden we het anders aanpakken.”