Een 'Gigantamax' Pikachu, een nieuwe toevoeging aan Pokémon.
Volledig scherm
Een 'Gigantamax' Pikachu, een nieuwe toevoeging aan Pokémon. © Gamefreak

Eindelijk weer nieuwe Pokémon-games, maar niet alle fans even blij

De achtste generatie Pokémonspellen is vandaag uitgekomen voor de Nintendo Switch. ‘Pokémon Sword & Shield’ introduceert een nieuwe wereld en een verse generatie Pokémon om te vangen. 

1 reactie

  • Kenny Sluyts

    4 jaar geleden
    Ben er in gevlogen en nog niets spijt van gehad. Supermooie games. Vernieuwend. En wat de "dexit" betreft. Fijn dat nieuwere pokemon wat aandacht krijgen. Het blijft jammer natuurlijk maar ik lig er persoonlijk niet wakker van. Ga er nog veel plezier aan beleven.
  1. ‘Alone in the Dark’: de geslaagde verrijzenis van een culttitel
    gamereview

    ‘Alone in the Dark’: de geslaagde verrijze­nis van een culttitel

    Wil iedereen die dacht dat we na de release van het schabouwelijke ‘Alone in the Dark: Illumination’ ooit nog een nieuwe, laat staan behoorlijk goede, game zouden krijgen even de hand opsteken? Niemand? Logisch. Het in 2015 uitgebrachte ‘Illumination’ was een online multiplayer shooter die niet alleen amper nog iets met ‘Alone in the Dark’ te maken had, maar ook op geen enkel vlak interessant, leuk of succesvol was. Geen wonder dat de eens zo belangrijke franchise door velen morsdood verklaard werd. De wonderen zijn echter de wereld nog niet uit, want ‘Alone in the Dark’ is terug en beter dan ooit.
  2. ‘Outcast: A New Beginning’ is een letterlijke blast from the past
    gamereview

    ‘Outcast: A New Beginning’ is een letterlij­ke blast from the past

    ‘Grand Theft Auto III’ was in 2001 voor veel van ons de eerste kennismaking met een (zo goed als) volledige 3D-wereld en zorgde voor een bescheiden revolutie in gameland. Terecht, maar toch was het concept hen twee jaar eerder al voorgedaan, door het Belgische Appeal Studios nog wel. Het spel in kwestie? ‘Outcast’, een sci-fi avontuur voor pc dat best goed onthaald werd maar helaas door financiële problemen bij de makers nooit een vervolg kreeg. Nochtans waren de plannen voor die sequel er wel, en kijk: amper 23 jaar later is Appeal Studios terug van weggeweest en ligt ‘Outcast: A New Beginning’ in de rekken!